Bestel kerstdecoratie »

Kerstdrukwerk

Bij Flyerzone vind je een ruim assortiment aan Kerst drukwerk. Of je nou kerstkaarten wilt laten drukken, een kersttrui met eigen bedrukking wilt bestellen of een persoonlijk cadeau zoekt: alles kan!

Kerstkaarten met eigen ontwerp bestellen

Rond Kerst is het weer tijd om kerstwensen te versturen. Je kunt natuurlijk voor een standaard kerstkaart gaan, maar het is veel leuker om een eigen ontworpen kerstkaart te versturen (en te krijgen)! Laat een ongevouwen kerstkaart bedrukken met een mooie familiefoto of een foto met alle medewerkers van je bedrijf. Liever een gevouwen kerstkaart? Geen probleem, ook deze bestel je gemakkelijk bij Flyerzone. Breng een persoonlijke en warme kerstgroet over met een eigen bedrukte kerstkaart.

Kerstgeschenken bedrukken

Op zoek naar leuke producten voor het kerstpakket? Of wil je dit jaar een uniek kerstcadeau geven aan je vrienden en familie? De keuze is reuze bij Flyerzone! Geef bijvoorbeeld een lekkere fles wijn weg in een bedrukte wijnkist. Ook leuk om te geven: bedruk de kalender voor het nieuwe jaar met grappige en leuke foto’s en de ontvanger gaat geheid met een glimlach door het nieuwe jaar. Of bestel een lekker warme trui met een mooie opdruk. Je merkt het al: je vindt bij Flyerzone genoeg items voor een goed gevuld kerstpakket en leuke cadeaus!

Unieke kerstversiering

Naast kerstkaarten en cadeaus vind je alles om jouw kantoor en huis in de kerstsfeer te brengen. Fleur je bureau op met een 3D kerstboom van foamboard of re-board. Of hang een enorm gewei aan je muur. Handig: je bergt onze kerstdecoratie na Kerst gemakkelijk op en tovert deze volgend jaar gewoon weer tevoorschijn! Versier ook de kersttafel met placemats, bedrukte mokken en bierviltjes in verschillende vormen en maten. Wat is een kerstdiner zonder een menu? Druk jouw kerstmenu op een menukaart en laat het je smaken!