Garantie en kwaliteit

Het moet wel goed zijn

De wettelijke garantie is van toepassing op al onze producten. Dat wil zeggen dat onze producten moeten voldoen aan wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. Ontevreden over onze producten, diensten of service? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Bekijk voor meer informatie ook onze algemene voorwaarden.

Ben je niet tevreden met het ontvangen drukwerk? Laat het ons weten. Het doorgeven van de klacht kan binnen de onderstaande periode:

Op maat product als: flyers, folders of visitekaartjes Standaard product als kliklijsten of stoepborden
Consument 14 dagen na ontvangst 60 dagen na ontvangst
Bedrijf 5 dagen na ontvangst 14 dagen na ontvangst

Klachten kunnen altijd makkelijk en snel via jouw eigen account op onze website worden doorgegeven. Wanneer je bent ingelogt kies je rechtsboven voor 'mijn account' en vervolgens 'mijn bestellingen'. Klik op de betreffende bestelling om vervolgens te kiezen voor 'klacht melden'. Omschrijf de klacht zo specifiek mogelijk en voeg foto's bij, zodat wij er gelijk voor je mee aan de slag kunnen. Na het versturen van het klachtenformulier, krijg je altijd binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie.

Om klachten goed te kunnen beoordelen, is het handig om ongeveer 50 voorbeelden van het drukwerk naar ons op te sturen. Opsturen van de voorbeelden mag naar het onderstaande adres:

Flyerzone
t.a.v. Reclamatie ordernummer (2018...)
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Is de klacht niet door ons op te lossen? Dan kan je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europese online geschillenplatform (ODR).

Producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst retourneren. U kunt uw product(en) retourneren via het wettelijk vastgestelde modelformulier. Dit formulier mailt u ingevuld naar service@flyerzone.be. Zodra wij dit formulier van u hebben ontvangen, onvangt u van ons een bevestiging. Door het invullen van het modelformulier hebt u nog eens veertien dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug. Is er, om welke reden dan ook, schade aan het product ontstaan, dan bent u zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Verstuur het product in originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) naar:

Flyerzone B.V.
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8:00 - 22:00, vrijdag van 8:00 t/m 18:00 en zondag van 12:00 t/m 20:00 uur.


03 747 9000
info@flyerzone.be
06 38 32 39 82