Entreekaarten maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel entreekaarten maken

Concerten, beurzen of congressen; goedkoop entreekaarten maken, doe je bij Flyerzone. Het is een logische stap voor een drukker die van oudsher gespecialiseerd is in flyers drukken om ook te helpen met het andere drukwerk rondom evenementen. Zoals spandoeken, posters en - via deze pagina - entreekaarten.

Behalve voor entree zijn het vaak ook uitgelezen kaartjes om de aandacht mee te vestigen op de website, Facebook fan page of Twitterhashtag behorende bij het event. De hoge attentiewaarde is reden om er extra aandacht aan te besteden, zowel in het ontwerp als bij het drukken.

Entreekaarten maken: Digitaal en Offset

Bij Flyerzone kan je al vanaf 25 exemplaren je entreekaarten laten drukken. Je zal verteld staan van de kwaliteit die door onze moderne digitale persen wordt behaald. De entreekaarten worden gedrukt met de beste machines op het gebied van digitaal drukwerk, waardoor deze niet te onderscheiden zijn van offset gedrukte entreekaarten.

Entreekaarten maken van verschillende materialen

De entreekaarten van Flyerzone worden gedrukt op 170 of 300 grams papier. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de entreekaarten te voorzien van nummering en perforatieranden.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je posters nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen presentatiemappen in huis met de beste kwaliteit van België! Bestel je presentatiemappen nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.