Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope stoepborden met of zonder posters bestellen

Promoot jouw bedrijf, winkel of product met deze stoepborden van hoge kwaliteit! Bij ons kan je terecht voor vele soorten en maten. Op zoek naar losse posters voor jouw stoepbord? Zie ook onze losse stoepbordposters.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende modellen stoepborden

Standaard stoepborden

Standaard stoepborden

Het populaire standaard stoepbord heeft een zeer stevig stalen frame. Op dit frame zitten 2 stevige veren met hieraan een kliklijst. We hebben deze stoepborden op A0, A1 en B1 formaat. Er is een spatwaterdichte en een volledig waterdichte versie verkrijgbaar. De waterdichte variant is tevens verkrijgbaar in B2 formaat.

Stoepborden met watertank

Stoepborden met watertank

Een stoepbord bestellen die nog steviger op de grond staat? Kies dan voor onze watertank stoepborden. Door het vullen van de watertank, staat het bord zeer stevig. En door de wieltjes aan de onderkant blijft hij makkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in de formaten A0, A1 en B1. Ook dit model is verkrijgbaar in zowel spatwaterdicht als 100% waterdicht! Deze laatste is ook verkrijgbaar in B2 formaat.

Klapbord stoepborden

Klapbord stoepborden

Onze klapbord stoepborden hebben een zeer stevig stalen frame. De 2 bordpanelen zijn aan elkaar verbonden door middel van een kwalitatief metalen mechanisme. Verkrijgbaar in de formaten A1, A2, B1 en B2.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.