Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Standaard kalender printen: altijd met eigen ontwerp

Laat je bij Flyerzone een standaard kalender printen, dan weet je één ding zeker: je krijgt een unieke exemplaar die niemand anders heeft. Je bepaalt namelijk helemaal zelf wat er gedrukt moet worden. Moeten dit vakantiefoto’s zijn op een jaarkalender? Of wil je het liever zakelijk gebruiken met foto’s en afbeeldingen van jouw bedrijf? Doordat je minimaal 12 pagina’s hebt - voor iedere maand één - kun je je creativiteit de vrije loop laten. Ideaal!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen en afwerking

Een spiraalbinding zorgt ervoor dat de verschillende pagina’s van de standaard kalender stevig bij elkaar worden gehouden. Voor deze spiraal heb je de keuze uit drie verschillende kleuren: zilver, zwart of wit.

Het ophangen doe je eenvoudig via een ophangoog of een boorgat. Hierbij komt het ophangoog in de spiraalbinding. Je hangt hierbij de standaard kalender aan het haakje, waardoor één pagina zichtbaar is. Wil je twee pagina’s tegelijkertijd zien, dan kun je het beste kiezen voor een boorgat.

Papiersoorten

Er zijn verschillende papiersoorten waarop je je standaard kalender kunt laten drukken. Er kan hierbij onderscheid worden gemaakt tussen twee soorten papier: gestreken en ongestreken. De gestreken papiersoorten zijn glad en licht glanzend. Hierop komen kleuren extra mooi naar voren. Deze papiersoorten zijn daarentegen minder goed beschrijfbaar. Bij Flyerzone geeft de toevoeging ‘mc’ aan dat het een gestreken papiersoort is. Wil je een beschrijfbaar product, dan kun je het beste kiezen voor een ongestreken papiersoort. Ook hierbij komen de kleuren helder naar voren en geniet je volop van de mooiste foto’s!

Je eigen standaard kalender laten printen

Bij Flyerzone kun je eenvoudig jouw eigen standaard kalender laten printen. Wist je dat je zelf bepaald hoe jouw kalender eruit komt te zien? Niet alleen de opdruk, maar ook het aantal pagina’s en de afwerking. Veel gekozen is de optie voor 12 pagina’s + een cover, dus 13 in totaal. Per maand is er een pagina en dus ruimte genoeg om voor de mooiste foto’s of creaties. Maar ook meer of juist minder pagina’s behoort tot de mogelijkheden. Net waar jij naar op zoek bent.

Drukbestand aanleveren

Er zijn verschillende manieren waarop jij je drukbestand bij ons kunt aanleveren. Zo kun je eenvoudig gebruik maken van één van onze templates. Hierbij hoef je alleen nog maar foto’s toevoegen en je hebt al een geschikt ontwerp voor jouw standaard kalender. Werk je liever niet vanuit een template? Dan kun je aan de hand van de werktekening aan de slag. Hierop vind je de exacte formaten en marges waar je rekening mee moet houden. Een standaard kalender drukken en printen wordt zo gemakkelijk voor iedereen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.