Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope grote ronde stickers drukken

Onze grote ronde stickers zijn beschikbaar in diverse formaten. Van een doorsnede van 20 cm tot maar liefst 130 cm, geschikt voor allerlei verschillende doeleinden. Daarnaast kunnen we ze op verschillende manieren afwerken. Wil je de grote ronde sticker gebruiken als vloersticker? Vergeet dan niet voor de anti-slip laminering te kiezen. Extra bescherming? Laat de grote ronde sticker afwerken met een prachtig glans of mat laminaat. Wil je een magneetsticker waar je op kunt schrijven? Een whiteboard laminaat is hier perfect voor! Plak hem op je koelkast en vergeet nooit meer je boodschappenlijstje.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaalsoorten grote ronde stickers

Hieronder staan de stickersoorten van onze grote ronde stickers in een overzicht weergegeven.

Outdoor stickers

Basic outdoor stickers hebben een monomeer kwaliteit. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor kortdurig gebruik. Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Ze zijn geschikt voor langdurig gebruik. Outdoor transparante stickers zijn ook van een monomeer kwaliteit. Witte gedeeltes in je afbeelding vallen bij transparante stickers weg doordat we geen witte inkt gebruiken. De grote outdoor stickers kunnen worden afgewerkt met anti-slip laminering, waardoor ze als vloerstickers kunnen worden gebruikt.

Magneetstickers

Deze stickers zijn gemaakt van magneetfolie en hechten zich aan metalen ondergronden. Belangrijk is wel dat de ondergrond vlak is. De ondergrond en de achterkant van dit materiaal moeten regelmatig worden afgenomen om verkleving te voorkomen.

Onze magneetstickers zijn eveneens te gebruiken op auto's. Wij hebben de volgende tips op een rijtje gezet zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw stickers!

  • Zorg vóór het plakken van de magneetsticker dat het oppervlak waar de magneetsticker komt én de achterzijde van de sticker goed schoon zijn. Dit om lakschade te voorkomen.
  • Wanneer je met de auto door de wasstraat gaat dient de sticker eerst verwijderd te worden.
  • Ook is het verstandig om de sticker te verwijderen wanneer de auto langdurig stil staat en bij voorkeur de hele nacht.
  • Bij hoge snelheden kan de sticker loskomen van de auto.

Quickmount stickers

Deze stickers zijn makkelijk te bevestigen op glas door hele kleine gaatjes in dit materiaal. Hierdoor ontstaan er geen luchtbellen onder het materiaal. Quickmount stickers kunnen nog worden verplaatst tijdens het plakken, doordat ze niet direct goed hechten. Deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.