Kies een formaat raambord:

Kies hier het eindformaat van uw raambord.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

De mooiste geboorte raamborden bedrukken

Van een klein standaard formaat tot een groot standaard formaat. Van een eigen formaat tot een eigen contour. Bij Flyerzone kan alles. Het laten maken van geboorte raamborden in een eigen contour geeft veel creatieve mogelijkheden. Denk aan borden in de vorm van dieren of een sprookjespersonage. Hoofd in de wolken vanwege de nieuwe aanwinst en vergeten van tevoren geboorte raamborden te bestellen? Ga voor een spoedlevering. De pakketbezorger staat dan de volgende dag al bij je op de stoep. Liever een bord in de tuin? Kijk dan bij onze geboorte tuinborden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Raambord geboorte met eigen ontwerp

Onze geboorte raamborden worden gemaakt van de hoogste kwaliteit kanaalplaat. Dit 3,5 mm dikke materiaal bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Het is stevig en licht en hierdoor makkelijk aan ramen te bevestigen. Hieronder vind je meer informatie over ons kanaalplaat.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Kanaalplaat

geboorte raambord
3,5 mm 600 g/m2 100 x 140 cm

Meer raam geboortebord opties

Tijdens het bestellen van een raam geboortebord kun je uit verschillende opties kiezen. Alle informatie hierover vind je onderaan.

Dubbelzijdig tape

We leveren kosteloos stevig dubbelzijdig tape mee voor als je het bord met tape wil bevestigen aan het raam.

Zuignappen

Ga je liever voor een bevestiging door middel van zuignappen dan kun je deze optioneel meebestellen na het klikken op een prijs.

Geboorte raamborden rechtstreeks bedrukt

Bij Flyerzone drukken we ieder raambord geboorte rechtstreeks op de plaat. Hierdoor krijg jij het mooiste resultaat. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.