Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop fotobehang printen

Je favoriete foto op een originele manier aan de muur? Of een ander uniek ontwerp of patroon? Het mooiste fotobehang bestel je bij Flyerzone. We printen het in hoge kwaliteit op stevig paperback, vliesbehang of airtex. Je kunt bij ons ook je mooiste foto's laten afdrukken op canvas of dibond.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Ontwerp goed aanleveren

Tijdens het bestelproces vul je eerste de totale breedte en hoogte in van het ontwerp. Zorg ervoor dat het aan te leveren bestand 5 cm groter is rondom om ervoor te zorgen dat er genoeg snijmarge is na het plakken. Voorbeeld: voor behang van 150 x 150 cm volg je onderstaande stappen.

  • Voer 150 x 150 cm in als formaat op onze website.
  • Lever een bestand aan van 160 x 160 cm.
  • Zorg ervoor dat er in de buitenste 5 cm geen belangrijke beelden/gegevens staan.

Paperback en vliesbehang

Bij Flyerzone kun je kiezen uit 3 soorten fotobehang. 300 grams paperback, 350 grams non-woven vliesbehang en 330 grams airtex. Alle materialen hebben een B1 brandwerendheid certificaat. Wij zorgen voor een correcte splitsing in banen met een overlap.

Bij iedere fotobehang bestelling leveren we een A4'tje met tips mee voor het behangplakken. Flyerzone is alleen verantwoordelijk voor de print op het behang, niet voor het uiteindelijke resultaat na het plakken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.