Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Dibond brushed goud

Een dibondpaneel bestellen ter decoratie, nieuw marketing project of andere toepassing? Bij Flyerzone zit je altijd goed. Met ons dibond brushed goud bestel je eenvoudig en snel een waar kunstwerk. Dit materiaal heeft namelijk een toplaag met gouden uitstraling! Deze toplaag is gemaakt van een geborsteld aluminium en wordt geplaatst op een stevige kunststof kern van polyethyleen. Het grote voordeel hiervan is dat het een sterk en stevig plaatmateriaal is, maar toch licht van gewicht blijft. Voor het mooiste resultaat bedrukken wij rechtstreeks op de plaat.

Goed om te weten: Wit is geen drukkleur in een full colour bedrukking. Alles wat wit is in je ontwerp zal daarom de kleur krijgen van het plaatmateriaal in het eindresultaat. In dit geval krijgt alles wat wit is in het ontwerp dus een gouden uitstraling.

Benieuwd naar de andere opties voor het dibond? Naast het goud zijn er nog verschillende opties om te laten bedrukken!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Dibond goud ontwerpen en maken

Bij Flyerzone ga je dus voor goud met ons brushed goud! Ook het aanleveren van een drukbestand doe je eenvoudig en snel. Heb je al een drukbestand klaarstaan om te uploaden? Kijk dan voor het beste eindresultaat eerst of deze voldoet aan onze opmaakvoorwaarden.

Nog geen drukbestand tot je beschikking? Ook dan kun je aan de slag! Met onze gratis online ontwerptool maak je in een handomdraai jouw eigen drukbestand. Ga aan de slag met teksten, vormen en afbeeldingen totdat je helemaal tevreden bent.

Verschillende opties

Van boorgaten tot afstandhouders, van zuignappen tot dubbelhaken, vele opties zijn makkelijk en snel te bestellen. Na het kiezen van een prijs en levertijd, is het mogelijk de extra optie te kiezen. Zie huer alle informaties over de opties.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je het glas zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het dibond geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Ophangplaten

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kan je gemakkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur. Je kan kiezen uit verschillende formaten ophangplaten.Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Wil je er zeker van zijn dat de juiste ophangplaat voor de foto op dibond brushed goud wordt besteld? Door het gewicht van de foto op dibond te berekenen weet je al snel welke ophangplaat jij nodig bent. Het gewicht van de foto op dibond kan gemakkelijk berekend worden aan de hand van de volgende formule: breedte (m) x hoogte (m) x gewicht (kg/m2).

Blind ophangsysteem

Blind ophangsysteem

Wil je voor een luxe manier van ophangen gaan? Kies dan voor het blind ophangsysteem! Het 8 millimeter aluminium frame kan eenvoudig aan de achterzijde van het dibond brushed goud bevestigd worden, hierdoor is het frame niet aan de voorzijde te zien. Dat zal een luxe uitstraling geven, waardoor de foto als het ware zal zweven aan de muur. Bestel makkelijk op onze pagina voor dibond met blind ophangsysteem een foto op dibond brushed goud in combinatie met een blind ophangsysteem.

Jouw bestelde ophangmateriaal wordt los geleverd bij het dibond. Flyerzone is verantwoordelijk voor het drukken van jouw bestelling, niet voor het eindgebruik ervan. We raden daarom aan om tijdens het bestellen en het bevestigen van het plaatmateriaal aandacht te besteden aan het gewicht van het plaatmateriaal, en of de gewenste ophangmethode dit gewicht aan kan.