Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Laptop sticker

De saai laptops tover je in een handomdraai om naar een mooie en persoonlijk laptop. Voorzien van een logo voor de zakelijke laptops of juist een vrolijk en speels design voor je privé laptop. Het maakt niet uit, want jij bepaalt helemaal zelf wat er op de laptop sticker wordt gedrukt. Altijd haarscherp gedrukt en voorzien van een mat of een glans laminaat. Dit laminaat zorgt voor extra bescherming, zodat jij de laptop met een gerust hart ook in je tas kunt stoppen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plakken laptop sticker

Om het maximale uit je laptop sticker te halen, is het belangrijk dat je deze op de juiste manier op je laptop plakt. Zonde als het eindresultaat niet mooi is natuurlijk. Zorg allereerst voor droog en schoon oppervlak, waar de sticker komt. Wanneer je de laptop sticker op gaat plakken, doe dit dan niet in één keer. Lucht kan dan niet weg en zo ontstaan er lelijke luchtbellen onder de sticker. Het beste is om vanuit 1 kant of hoek te beginnen en van daaruit de sticker beetje bij beetje verder te plakken. Dat kan met je handen, maar een rakel - die je mee kunt bestellen - gaat dat vaak net even wat makkelijker. Neem er de tijd voor, dan moet het plakken zonder problemen lukken.

Het formaat dat je bestelt is een algemeen formaat. Omdat vrijwel alle laptops andere formaten en net iets andere vormen hebben, kan het zijn dat het formaat niet exact overeenkomt met jouw laptop. In dat geval kun je zelf met een schaar of een scherp mesje de laptops sticker eenvoudig passend maken voor jouw laptop.

Let op: de stickers zelf zijn niet goed rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. Heeft jouw laptop deze grote bollingen? In dat geval kun je het beste de sticker kleiner bestellen of bij snijden. Wil je de laptop sticker na een tijdje vervangen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.Formaat laptop sticker Aanleveren

Laptop sticker 15.6 inch

laptop stickers
41,5 x 24,5 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 14 inch

laptop stickers
34 x 22,4 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 13 inch

laptop stickers
32,5 x 21,5 cm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.