Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Deursticker ontwerpen

In vrijwel elke ruimte in huis zie je er minstens één: een grote, vaak witte, deur. Waarom zou je nog langer tegen deze saaie deur aankijken als het pimpen van deze deur erg gemakkelijk is met een deursticker? Beplak de deur met een originele foto of een unieke quote. Alles is mogelijk, je levert jouw eigen ontwerp aan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

De deurstickers worden gedrukt op stevig stickermateriaal en worden standaard voorzien van een prachtig mat of glanzend laminaat. Dit laminaat beschermt de deursticker tegen krassen en andere beschadigingen. Op deze manier haal je nog langer plezier uit jouw nieuwe deur.

Deurstickers op maat bestellen

De deurstickers zijn beschikbaar in een aantal vaste formaten. Deze vaste formaten zijn geschikt voor de meeste deuren en worden altijd 2 cm groter geleverd dan de deur zelf. Het positioneren van de sticker is hierdoor gemakkelijker. Is de sticker toch ietwat verschoven? Door de marge vallen kleine verschuivingen minder snel op. De deursticker is na plaatsing eenvoudig op maat te snijden. Toch liever een deursticker in een specifieke maat? Uiteraard is dit mogelijk!

Sticker op deur plakken

Om de deursticker zo goed mogelijk op te deur te kunnen plakken is het erg belangrijk om de tijd te nemen en in kleine stapjes te werken. Flyerzone helpt je hier graag bij door een aantal tips te delen!

  • Haal allereerst het deurbeslag van de deur af. Zo kun je straks de sticker gemakkelijk over de gehele deur plakken.
  • Om de sticker zo goed mogelijk te kunnen plakken zorg je ervoor dat de deur vetvrij en droog is.
  • Werk in kleine stapjes en altijd van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Gebruik bijvoorbeeld een rakel om de sticker glad te strijken.
  • Haal niet de gehele backing in één keer van de deursticker af maar werk geleidelijk naar beneden.
  • De standaard formaten deurstickers worden altijd 2 cm groter geleverd dan de deur. De sticker is hierdoor gemakkelijk te positioneren. Het ietwat scheef plaatsen van de sticker valt hierdoor minder snel op. De sticker is na plaatsing gemakkelijk op maat te snijden met een scherp mesje.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.