Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Een driehoekskalender drukken met eigen ontwerp

Met het drukken van een driehoekskalender haal je een veelzijdig product in huis. Doordat het zonder verdere ondersteuning of hulp kan blijven staan, is het een geliefd product in met name kantoren. Handig in één oogopslag een overzicht van de komende maanden. Ideaal voor het maken van de planning, zonder driftig in agenda’s te hoeven bladeren. In combinatie met het aanleveren van je eigen ontwerp, is het ook nog eens een perfect relatiegeschenk. Laat zien wie je bent en voor je het weet beland op het bureau van jouw klanten en relaties. Ideaal!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wat is een driehoekskalender?

De naam zegt het al: een driehoekskalender is een kalender die in de vorm van een driehoek wordt gevouwen. Je ontvangt het drukwerk plano en dus ongevouwen. Door de handige rillijnen is het vouwen een fluitje van een cent en staat de driehoekskalender binnen een paar tellen. Bij Flyerzone heb je keuze uit een staande en een liggende variant. Bij de staande zijn er twee bedrukbare zijdes die zichtbaar zijn. De andere zijde - de onderzijde - is niet zichtbaar. Bij de liggende driehoekskalender zijn alle drie de zijdes bedrukbaar. Er zijn altijd twee van de drie zijdes zichtbaar. Die ene niet-zichtbare zijde is de onderkant, die door het omdraaien eenvoudig afgewisseld kan worden.

Papiersoorten

Er zijn verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Ieder papiersoort heeft zo zijn eigen uitstraling en kenmerken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen gestreken papiersoorten en ongestreken papiersoorten. Ben je op zoek naar driehoekskalender die ook beschrijfbaar is? Dan kun je het beste kiezen voor één van de ongestrekeken papiersoorten. Deze papiersoorten - met een meer natuurlijke uitstraling - zijn met zowel pen als potlood goed beschrijfbaar. De gestreken papier zijn te herkennen aan de toevoeging ‘mc’ (machine coated). Het schrijven hierop is lastiger. Daar staat tegenover dat kleuren wel iets helderder naar voren kunnen komen.

Ik wil een driehoekskalender drukken, hoe doe ik dat?

Wil je een driehoekskalender drukken, dan heb je als eerste een drukbestand nodig. Er zijn verschillende manieren waarop je hiermee aan de slag kunt. Om het jou extra makkelijk te maken, hebben wij al verschillende templates gemaakt. Ook voor de driehoekhoekskalenders. Deze templates kun je gratis downloaden en openen in bijvoorbeeld Illustrator, InDesign of CorelDRAW. Het enige dat jij vervolgens nog maar hoeft te doen, is het toevoegen van foto’s en afbeeldingen. Lekker makkelijk dus!

Drukbestand maken

Als je een driehoekskalender wilt laten drukken die helemaal naar jouw eigen wens is samengesteld, dan kan dat natuurlijk ook. Aan de hand van de werktekening zie je direct welke formaten en marges je aan kunt houden voor het mooiste resultaat. Heb je het drukbestand klaar? Dan kun je deze eenvoudig uploaden tijdens bestelling, zodat wij je driehoekskalender kunnen gaan drukken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.