Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Dibond met ophangsysteem goedkoop bestellen

Dibond bestel je makkelijk en snel bij Flyerzone. Dit stevige plaatmateriaal is gemaakt van 2 aluminium toplagen, met daartussen een harde kern van polyethyleen. Met de modernste machines voorzien wij een professionele full colour rechtstreeks op de plaat. Dibond kunnen wij ook nog eens afwerken voor een extra unieke look.

Ben je daarnaast ook nog eens op zoek naar ophangmogelijkheden? Dibond met blind ophangsysteem is een perfect totaalpakket. Hiermee hang je het dibond namelijk volledig blind op. Omdat het 8 millimeter dikke frame 10 centimeter rondom kleiner wordt gemaakt, geeft dit de illusie dat jouw dibond zweeft aan de muur.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!


dibond met blind ophangsyteem bestellen

Verschillende soorten dibond

Zie hier een overzicht van ons dibond.

Materiaal Gewicht
DibondWit 4317 of 8160 g/m2
DibondAluminium 4623 g/m2

Dibond met blind ophangsysteem

De blinde ophangframes zijn gemaakt van 8 millimeter dik aluminium. Hierdoor is het frame bij uitstek geschikt om verschillende plaatmaterialen op te hangen. Bestel je een blind ophangsysteem? Dan zorgen wij voor de bijbehorende benodigdheden zoals hoekjes en een schoonmaakdoekje voor de te beplakken ondergrond. Op de frames hebben wij al dubbelzijdig tape geplaatst, waardoor je deze alleen op de plaat hoeft te bevestigen.

Het frame maken wij op maat. Goed om te weten is dat als je een plaatmateriaal met ophangsysteem bestelt, het frame 10 centimeter rondom kleiner zal zijn dan het bestelde formaat. Bij een plaat van 100 x 100 centimeter wordt het frame dus 80 x 80 centimeter. Bestel je een los ophangsysteem? Houd er dan rekening mee dat je het formaat ontvangt welke je invult tijdens de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.