Marketing inhaakkalender 2024 gratis downloaden

Succesvol inhaken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met onze gratis inhaakkalender 2024 weet je precies wanneer jij de social media posts of andere marketinguitingen online moet zetten. Met meer dan 200 verschillende inhaakmomenten vind je altijd een perfect moment om jouw viral post te maken. Naast het digitaal downloaden, kun je de inhaakkalender als poster bestellen. Of de maandversie in brochurevorm.

De inhaakkalender van Flyerzone…

  • ...is gratis te downloaden;
  • ...bevat meer dan 200 inhaakmomenten;
  • ...download je zonder registratie of aanmelding.

De marketing inhaakkalender 2024 van Flyerzone gratis downloaden

Je downloadt de inhaakkalender eenvoudig op A0-formaat. Zo hoef je geen dag meer te missen! Heb je de inhaakkalender liever per maand? Dan kan dat natuurlijk ook. Beide versies kun je downloaden in zowel hippe Flyerzone-stijl als een volledig neutrale versie.

Maandkalender Jaarkalender

Heb je liever een kalender in een neutrale stijl?

M J

Het nut van inhaken

Inhaken doe je niet alleen bij de polonaise tijdens carnaval, maar is tegenwoordig ook een essentieel onderdeel van marketing geworden. Inspelen op een bepaald onderwerp of thema dat actueel is, kan een echte toevoeging zijn voor je bedrijf, als je het goed doet. Het kan gaan om grote dagen als Kerst of Koningsdag, maar ook kleinere, vaak ludieke, dagen als Nutella-dag. Een inhaker is vaak een creatieve en ludieke post die niet bedoeld is om direct iets verkopen, maar meer gericht is op het aandacht trekken van de volgers en (potentiële) klanten. Met de gratis inhaakkalender van Flyerzone ben je altijd op de hoogte van de verschillende inhaakmomenten. Met welke dag ga jij viral?

Inhaakkalender tips

En dan heb je de verschillende datums op een kalender. Maar hoe ga je dan verder? Wij van Flyerzone zijn de beroerdste niet en geven je een paar tips om je op weg te helpen!

  • Wees grenzeloos creatief. Je bent niet de enige die inhaakt en met een creatieve post, met bij voorkeur de nodige humor, val je veel meer op. De kans om veel geliked en gedeeld te worden is zo een stuk groter.
  • Omcirkel een paar dagen waar je aandacht aan gaat besteden. Je hebt het al druk genoeg en door op alle inhakers in te gaan schiet je je doel voorbij. Bedenk wat bij jou en je product/dienst past en geef dit alle aandacht.
  • Denk buiten de lijntjes. Opvallen is het keyword bij inhakers. Met out of the box denken vergroot je de kans om viral te gaan.
Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.


03 747 9000
info@flyerzone.be
06 38 32 39 82