Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Led frame bestellen

Een led frame is de perfecte keuze als het gaat om beursaankleding. Dit duurzame frame kan keer op keer worden hergebruikt. Het peesdoek is eenvoudig vervangbaar en wij maken daarop jouw artwork kraakhelder.

Met een pees aan alle vier zijden, schuif je het doek gemakkelijk in het frame voor een strak resultaat. Gewoon aansluiten op stroom en je bent klaar om op te vallen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

pop-up LED frame bestellen

Onze LED frames zijn verkrijgbaar in het zilver en hebben een afmeting van B100 cm x H200 cm. Een groter frame? Dat kan! Wij leveren materialen die je kunt gebruiken om meerdere frames met elkaar te verbinden. Bestel meerdere doeken om bijvoorbeeld een grote led muur te maken die bij iedereen in het oog springt.

Led frame met peesdoek bestellen

Het peesdoek is gemaakt van een sterk materiaal met de naam DecoTex. Het is gemaakt van 100% polyester en zal na verloop van tijd niet van kleur veranderen. Het doek is op maat gemaakt voor je frame, dus hij past altijd perfect.

Let op: De frames zijn geschikt voor de peesdoeken die je bij Flyerzone besteld. Voor peesdoeken, frames of losse onderdelen die niet bij Flyerzone zijn gekocht, kunnen wij niet garanderen dat dit past.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.