Creatief met stickers!

spandoeken

Goed verhaal, hier heb je een sticker! Dat heb jij vast al eens gehoord van een goede vriend via WhatsApp of gezien op je tijdlijn na het posten van een - volgens jou - leuke grap. Vroeger kreeg je meteen een glimlach op je gezicht, want wie wilde nu niet een sticker :) Wist je dat je tegenwoordig hele gave dingen kunt doen met stickers? Weten wat? Lees het in ons blog!

Lees verder

19-05-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Flyerzone

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Flyerzone, Reclameland en Drukland.be vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek (Nederland).

Lees verder

12-05-2016
 

Spandoeken: zorgen dat je echt opvalt!

spandoeken

Een spandoek hang je maar met één reden op: je wilt gezien worden! Klinkt logisch, toch? In de praktijk is het vaak toch lastiger dan je denkt. Loop maar eens door een stad, of rij een stuk over de snelweg. Grote kans dat je meerdere spandoeken en banners ziet hangen of staan. Maar hoeveel onthoud je er? Om de kans op succes te vergroten geef ik je in dit blog een aantal handige tips!

Lees verder

12-04-2016
 

Bierviltjes: voor in de kroeg of op kantoor

winactie

Biertje? Lekker! Maar je wilt natuurlijk geen kringen op je tafel. Mijn oplossing: bierviltjes. Behalve dat ze erg handig zijn, bieden ze ook enorm veel kansen voor je naamsbekendheid!

Lees verder

03-03-2016