Hoe gebruik ik stickers voor marketing?

stickers voor marketing

Je zou het niet snel denken, maar stickers zijn onmisbaar in de marketing! Ook zijn ze erg universeel te gebruiken. Denk hierbij aan het promoten van je bedrijf, het aankondigen van aanbiedingen of acties en simpelweg het laten zien van mooie ontwerpen. Maar hoe gebruik je stickers voor de marketing? In dit blog leggen we uit waarom je stickers moet gebruiken voor je marketing en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Lees verder

13-03-2024
 

Stickers verwijderen: tips voor elk oppervlak!

sticker verwijderen

Jouw zelf ontworpen stickers waren een hit! Maar nu is het tijd om er toch een aantal te verwijderen. Het voordeel van een sticker, je kunt makkelijk een ontwerp of boodschap ergens ophangen zonder dat het permanent is. Een sticker is namelijk altijd te verwijderen. Wij laten zien hoe je dat het beste kunt doen!

Lees verder

07-08-2023
 

Posters met de mooiste kleuren op onze nieuwste pers

Poster afdrukken

Posters, wie kent ze niet. Vroeger misschien van je grote idool boven je bed of als aankleding van een muur. Maar ook als marketinginstrument is een poster al jaren niet weg te denken. Met name door het formaat is het een opvallende verschijning en blijft posters afdrukken een goedkope en efficiënte manier van communiceren. En met onze meest recente aanwinst, de Landa drukpers, wordt jouw ontwerp nu nóg mooier gedrukt!

Lees verder

06-06-2023
 

Hoe was je bedrukte kleding?

Bedrukte kleding wassen doe je zo

Oeps, je hebt iets laten vallen over jouw nieuw bedrukte kledingstuk. Het overkomt de beste, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Kleding moet zo nu en dan toch eens gewassen worden, of het nu door hard werken of knoeien komt. Alleen hoe pak je dat aan wanneer je bedrukte kleding hebt? Hoe houd je de bedrukking mooi, maar maak je het kledingstuk wel schoon? Wij nemen je mee in onze wastips, lees ze in deze blog!

Lees verder

17-05-2023