Stickers verwijderen: tips voor elk oppervlak!

sticker verwijderen

Jouw zelf ontworpen stickers waren een hit! Maar nu is het tijd om er toch een aantal te verwijderen. Het voordeel van een sticker, je kunt makkelijk een ontwerp of boodschap ergens ophangen zonder dat het permanent is. Een sticker is namelijk altijd te verwijderen. Wij laten zien hoe je dat het beste kunt doen!

Lees verder

07-08-2023
 

Posters met de mooiste kleuren op onze nieuwste pers

Poster afdrukken

Posters, wie kent ze niet. Vroeger misschien van je grote idool boven je bed of als aankleding van een muur. Maar ook als marketinginstrument is een poster al jaren niet weg te denken. Met name door het formaat is het een opvallende verschijning en blijft posters afdrukken een goedkope en efficiënte manier van communiceren. En met onze meest recente aanwinst, de Landa drukpers, wordt jouw ontwerp nu nóg mooier gedrukt!

Lees verder

06-06-2023
 

Hoe was je bedrukte kleding?

Bedrukte kleding wassen doe je zo

Oeps, je hebt iets laten vallen over jouw nieuw bedrukte kledingstuk. Het overkomt de beste, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Kleding moet zo nu en dan toch eens gewassen worden, of het nu door hard werken of knoeien komt. Alleen hoe pak je dat aan wanneer je bedrukte kleding hebt? Hoe houd je de bedrukking mooi, maar maak je het kledingstuk wel schoon? Wij nemen je mee in onze wastips, lees ze in deze blog!

Lees verder

17-05-2023
 

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

Heb je het over reclame maken, dan heb je het al gauw over grote marketingcampagnes. Onder andere radiospotjes, tv commercials en landelijke flyeracties worden ingezet om een zo groot mogelijk publiek te overtuigen van de kracht van een merk. Je kunt nog zo je best doen met reclame maken, zonder een sterke achterban is het allemaal niets waard. We geven je 3 tips waarmee jij van je klanten fans van je merk maakt!

Lees verder

30-01-2023