Drukkerij Flyerzone breidt fors uit

Uitbreiding Flyerzone

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Flyerzone

FD Gazellen Award voor Flyerzone

Simian, het moederbedrijf van Flyerzone, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Flyerzone produceert 1 jaar volledig zelf het drukwerk

Nieuw pand voor Flyerzone

De drukwerksite Flyerzone produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.

Lees verder

07-10-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Flyerzone

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Flyerzone, Reclameland en Drukland.be vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek (Nederland).

Lees verder

12-05-2016