Val op met je visitekaartjes!

Afwerking visitekaartjes

Visitekaartjes laten drukken is niet meer te missen als je wilt beginnen met netwerken. Geef eenvoudig je contactgegevens door aan mensen door simpelweg een visitekaartje te geven. Echter zijn ze vaak hetzelfde. Een klein kaartje met een afmeting van 5,5 x 8,5 cm. Maar hoe leuk is het om juist op te vallen met je visitekaartje? In dit blog lees je hoe je dit doet!

Lees verder

18-06-2024
 

Online of offline marketing, voor welke moet ik kiezen?

Online en offline drukwerk

Het internet verandert voortdurend, waardoor veel bedrijven hun focus op offline marketing verliezen. Maar offline marketing is nog steeds effectief. Door online en offline te combineren, krijg je een sterke campagne met een groot bereik. In ons blog leggen we uit wat offline en online marketing zijn, hoe je ze combineert en hoe je succes meet.

Lees verder

10-05-2024
 

De top 10 dont's bij drukwerk

10 donts

Overweeg je een marketingcampagne te starten? Vergeet dan niet het belang van drukwerk! Het is een goede manier om veel mensen te bereiken, waardoor je meer naamsbekendheid opbouwt en je kans op verkoop vergroot. Echter, let op voor veelvoorkomende fouten in drukwerk die je wilt vermijden. In dit blog zijn 10 veelvoorkomende fouten beschreven om op te letten.

Lees verder

25-03-2024
 

Tips voor het ontwerpen van je menukaart

Menukaart intro

Een menukaart laat een eerste indruk achter over wat je restaurant te bieden heeft. Een goede uitstraling en indeling van de menukaart is dan ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je klanten blijven. Maar hoe zorg je daarvoor en wat is een mooi ontwerp voor je menukaart? Om jou te helpen, hebben we alles op een rijtje gezet!

Lees verder

18-03-2024