Creatief met foto's op de Dag van de Fotografie!

Dag van de Fotografie

Het is dag van de fotografie! 184 jaar geleden werd door de Franse regering fotografie toegankelijker gemaakt voor het grote publiek. Door die ontwikkeling en de vele daarna, kan tegenwoordig iedereen de fotograaf in zichzelf naar boven laten komen. Al die unieke foto's die daardoor gemaakt worden verdienen een mooi plekje! Bij Flyerzone hebben we veel verschillende soorten drukwerk waarop jouw favoriete foto’s prachtig gedrukt kunnen worden. Lees alles over het origineel gebruiken van jouw foto's in dit blog!

Lees verder

17-08-2023
 

Belangrijk voor jouw drukbestand: lettercontouren

wat zijn lettercontouren

Heb jij een drukwerk ontwerp waar tekst in voorkomt? Dan heb je vast een mooi font uitgezocht. Een mooi ontwerp met een goed uitgekozen font wil je ook graag identiek op jouw uiting hebben. Om dat te kunnen garanderen is onder andere het gebruik van lettercontouren nodig. In dit blog leggen wij je er alles over uit!

Lees verder

30-06-2023
 

Je eigen bieretiketten maken met deze 4 tips

bieretiketten maken

Het wordt steeds populairder: je eigen biertje brouwen. Hartstikke leuk om te doen en zo’n eigen gebrouwen biertje smaakt ook nét even wat lekkerder dan één uit de supermarkt. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan kijk je ook naar het bierflesje. En dan in het bijzonder het etiket. Dit maakt het plaatje helemaal af. Maar waar moet je precies op letten en wat moet er op zo’n bieretiket komen? Wij geven 4 tips!

Lees verder

17-04-2023
 

Zo zorg jij dat jouw terras klaar is voor de zomer

terras aankleden

De dagen zijn weer langer, de temperatuur loopt langzaam maar zeker omhoog, dat kan maar één ding betekenen: de zomer staat voor de deur. De eerste terrasdagen zijn al achter de rug, maar hoe zorg jij nu dat jouw terras zomerklaar is? Wij laten je zien hoe drukwerk jou kan helpen om een vol terras te krijgen. Lees je mee?

Lees verder

09-04-2023