Pieken met jouw kerstkaart

Kerstkaarten

Korte, donkere dagen. Kou. Sinterklaas terug naar Spanje. Niet getreurd, want dat kan maar 1 ding betekenen: Kerst staat voor de deur! En een Kerst zonder kerstkaarten, dat is ook geen echte Kerst. Zit jij met je handen in het haar en kom je maar niet tot het ideale ontwerp? Wij zien tussen alle bestellingen een paar duidelijke trends. Misschien heb je er wat aan en krijg je opeens een gouden ingeving! Weten wat de trends zijn? Lees snel verder!

Lees verder

15-12-2020
 

Alles voor een geslaagde Kerst

Kerst consumenten

Over één ding kunnen we het wel eens zijn: 2020 is een bijzonder jaar gebleken. Niemand had kunnen voorspellen hoe het jaar zou gaan lopen. Maar het wordt 25 en 26 december wel gewoon Kerst. Ondanks dat het iets anders gevierd wordt dan we gewend zijn, kunnen we er alsnog een leuk en gezellig feest van maken. Flyerzone helpt je daar een handje bij. Hoe we dat doen? Lees snel verder!

Lees verder

10-11-2020
 

De regels van namaakgeld drukken

Namaakgeld drukken

Om verwarring over het drukken van namaakgeld te voorkomen heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld. Dit ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel. In dit blog lees je alles over deze regels!

Lees verder

27-12-2019
 

Wat is dibond?

Dibond

Dibond is erg geschikt voor buitengebruik. Het is een materiaalsoort van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Hierdoor is het zeer stevig en ook meteen een zwaar plaatmateriaal. Ontdek alle toepassingsmogelijkheden in dit blog.

Lees verder

30-10-2017