Val op met je visitekaartjes!

Visitekaartjes laten drukken is niet meer te missen als je wilt beginnen met netwerken. Geef eenvoudig je contactgegevens door aan mensen door simpelweg een visitekaartje te geven. Echter zijn ze vaak hetzelfde. Een klein kaartje met een afmeting van 5,5 x 8,5 cm. Maar hoe leuk is het om juist op te vallen met je visitekaartje? In dit blog lees je hoe je dit doet!

opvallen met visitekaartjes

Pak uit met bijzondere visitekaartjes

Visitekaartjes zijn vaak hetzelfde, een rechthoekig kaartje met een mooie bedrukking erop. Door deze te delen wil je dat mensen je naam onthouden en weer contact zoeken. Doordat bijna alle visitekaartjes hetzelfde zijn, krijg jij de kans om het anders te doen en juist op te vallen. Kies bijvoorbeeld voor een ander formaat, laat een extra afwerking erop drukken of ga voor een unieke vorm. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Stap af van het normale formaat

Door simpelweg het formaat van je visitekaartje te veranderen, onderscheid je je al van de rest. Maak plaats voor meer bedrukking, of houd het formaat lekker klein en compact. Het meest gebruikte formaat van een visitekaartje is 5,5 x 8,5 cm. Houd hierbij rekening dat veel visitekaartjeshouders gemaakt zijn op het populaire formaat van 5,5 x 8,5 cm en afwijkende maten dus niet altijd (optimaal) passen.

Maak het af met een extra afwerking

Bij het maken van je kaartje kun je het extra speciaal maken met een afwerking. Door het mat of met glans te lamineren zorg je voor een extra luxe afwerking! Dit kan je aan de voor-en/of achterkant van je visitekaartje doen.

Sinds een tijdje kunnen we bij Flyerzone ook met spot uv of foliedruk je visitekaartje bedrukken! Hiermee kun je een deel van je drukwerk voorzien van een glanzende laag, waarbij de rest mat blijft. Er zijn nagenoeg geen beperkingen en je kunt in principe alles van een glanzende laag voorzien: van teksten tot logo's. Dit zorgt ervoor dat delen van je ontwerp extra naar buiten springen. Laat je creativiteit dus extra los!

Kies voor een unieke vorm

Als laatste, maar zeker niet de minste, is er het stansen van drukwerk. Hierbij wordt jouw visitekaartje in een unieke vorm gesneden. Welke vorm dat is? Dat bepaal je helemaal zelf. Een tip is om een vorm te kiezen die past bij jouw bedrijf of werk. Bij een kapsalon kun je denken aan een visitekaartje in de vorm van een schaar of bij een aannemer in de vorm van een hamer! Hiermee zorg je ervoor dat je extra opvalt en dat mensen je niet snel vergeten.

Bestel je bijzondere visitekaartje

Heb je al leuke ideeën gekregen voor je visitekaartje? Bestel dan nu je visitekaartjes bij Flyerzone. Maak indruk op je collega’s en vergroot je netwerk door extra op te vallen!

 

Reacties