Drukkerij Flyerzone breidt fors uit

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Uitbreiding voor drukkerij Flyerzone

Inmiddels hebben we het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt. De eer om de vlag te hijsen was voor televisiepresentator Henny Huisman. Elke twee weken uploadt ons moederbedrijf, Simian, een vlog waarin de kijker op ludieke wijze op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de bouwwerkzaamheden. Na drie bouwupdates is er in de vierde bouwupdate een kleine rol weggelegd voor Henny. Maar of hij het ook zo leuk vond?


Wij produceren, in tegenstelling tot veel andere online drukkers, al het drukwerk zelf. Dankzij de uitbreiding van de productiehal kunnen we ook het machinepark uitbreiden. Zo zijn we op dit moment al druk bezig met het aanschaffen van nieuwe machines als printers en persen. Ook aan machines voor de afwerking, zoals vouw- en snijmachines, wordt gedacht.

Dankzij deze grote investeringsslag wordt de productiecapaciteit verdrievoudigd en hebben onze klanten het drukwerk nóg sneller in huis. Daarnaast kunnen we met de geplande groei de stijgende vraag naar plaatmateriaal als forex, dibond en plexiglas blijven beantwoorden.

Het nieuwe gedeelte van het straks 35.000 m2 pand zetten we in voor de afwerking van digitaal en offset drukwerk als folders, flyers en briefpapier. Ook de afdeling grootformaat, die producten maakt als vlaggen, banners, spandoeken en plaatmateriaal, schuift door naar de nieuwe hal en kan daardoor flink uitgebreid worden.

We bouwen het pand van de grond af op waardoor alles zo slim mogelijk kan worden ingericht. Met de extra ruimte kunnen we ons blijven innoveren en zorgen dat we de beste én snelste van België en Nederland blijven. In 2020 zullen we op volle toeren draaien en veel nieuwe producten lanceren.

Meer informatie
Gerwin Verdonk
Business Officer

Tel: +31 6 190 82 910
Email: gerwin@flyerzone.be


Wouter en Henny op de hoogwerker
Kraan op de bouwplaats van het nieuwe pand Simian
Wouter en Henny lachend op de hoogwerker
Staalconstructie nieuwe pand van Simian
 

Reacties