Hoe was je bedrukte kleding?

Bedrukte kleding wassen doe je zo

Oeps, je hebt iets laten vallen over jouw nieuw bedrukte kledingstuk. Het overkomt de beste, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Kleding moet zo nu en dan toch eens gewassen worden, of het nu door hard werken of knoeien komt. Alleen hoe pak je dat aan wanneer je bedrukte kleding hebt? Hoe houd je de bedrukking mooi, maar maak je het kledingstuk wel schoon? Wij nemen je mee in onze wastips, lees ze in deze blog!

Lees verder

17-05-2023
 

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

Heb je het over reclame maken, dan heb je het al gauw over grote marketingcampagnes. Onder andere radiospotjes, tv commercials en landelijke flyeracties worden ingezet om een zo groot mogelijk publiek te overtuigen van de kracht van een merk. Je kunt nog zo je best doen met reclame maken, zonder een sterke achterban is het allemaal niets waard. We geven je 3 tips waarmee jij van je klanten fans van je merk maakt!

Lees verder

30-01-2023
 

Een raamsticker bevestigen, zo doe je dat

raamstickers bevestigen

Je hebt een groot raam waar je wat mee wilt. Dan kom je al snel uit bij een raamsticker drukken. Niet zo gek ook, dit is namelijk een product dat je in alle vormen en maten kunt krijgen. Letterlijk. Dat, in combinatie met een eigen ontwerp, zorgt voor een sticker dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Met alleen de sticker ben je er nog niet. Je wilt deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk bevestigen. Wij laten je zien hoe je dat doet en waar je op moet letten!

Lees verder

19-04-2022
 

Dibond, wat is dat eigenlijk?

Dibond

Dibond is erg geschikt voor buitengebruik. Het is een materiaalsoort van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Hierdoor is het zeer stevig en ook meteen een zwaar plaatmateriaal. Ontdek alle toepassingsmogelijkheden in dit blog.

Lees verder

05-01-2022