2 minuten

Jorrit


Creatief met stickers!

Goed verhaal, hier heb je een sticker! Dat heb jij vast al eens gehoord van een goede vriend via WhatsApp of gezien op je tijdlijn na het posten van een - volgens jou - leuke grap. Vroeger kreeg je meteen een glimlach op je gezicht, want wie wilde nu niet een sticker :) Wist je dat je tegenwoordig hele gave dingen kunt doen met stickers? Weten wat? Lees het in ons blog!

Leef je uit

In je studio of misschien (nog) je zolderkamer staat de nieuwste Mac, het beste koffiezetapparaat en de leukste foto van jou en je goede vriend. Maar die muur is nog steeds saai wit. Je hebt natuurlijk van alles al bedacht wat er aan die muur kan hangen. Een gaaf ontwerp van jezelf op canvas of aluminium? Moah, ook zo gewoontjes. Wil je echt eens iets anders dan anders? Plak er een sticker op. En dan geen afgezaagde 'Home is where the heart is' tekst, maar een creatieve tekst, gave afbeelding. Iets dat een bezoeker totaal niet verwacht. Leef je uit!

Inspiratie voor stickers

stickers op je muur

muurdecoratie met stickers

Pimpen en dichtplakken

En wat dacht je van je saaie bureaukastje of boekenkast? Ook die kun je helemaal finetunen. Je kunt je kastjes natuurlijk voorzien van je bedrijfslogo, maar ook hier kun je je helemaal uitleven met een ontwerp. Ben je even inspiratieloos? Op de site van MyKea vind je allemaal ontwerpen die je eenvoudig op je meubels van Ikea kunt plakken. Verstuur jij vaak pakketjes? Ook dan kun je creatief zijn met stickers! Plak je pakket bijvoorbeeld dicht met een gave sticker of voeg als extraatje een sticker toe. Zo maak je van jouw pakket een echt cadeautje om uit te pakken!

pimp je kantoor met stickers

stickers op verpakkingsmateriaal

Geef ons een sticker

Het lijkt me tof om weer eens een sticker te verdienen. En hoe leuk is het dat jij me die kan geven! Reageer op onze Facebookpost met een sticker. Gaaf!

stickers op Facebook

Bron: Pinterest, mildred & duck, Moderne Hippies en Mykea.  

Reacties