Creatief met foto's op de Dag van de Fotografie!

Het is dag van de fotografie! 184 jaar geleden werd door de Franse regering fotografie toegankelijker gemaakt voor het grote publiek. Door die ontwikkeling en de vele daarna, kan tegenwoordig iedereen de fotograaf in zichzelf naar boven laten komen. Al die unieke foto's die daardoor gemaakt worden verdienen een mooi plekje! Bij Flyerzone hebben we veel verschillende soorten drukwerk waarop jouw favoriete foto’s prachtig gedrukt kunnen worden. Lees alles over het origineel gebruiken van jouw foto's in dit blog!

hoe verwijder je een sticker?

Een boek vol foto's

Na een speciale gelegenheid, een feest of vakantie maken veel mensen een fotoboek. Ideaal om zo al jouw foto’s van dat speciale evenement bij elkaar te hebben en samen te kunnen laten zien of om zelf nog even terug te wanen in die tijd. Origineel is een fotoboek daarom misschien niet, maar je kan het zelf wel origineel maken! Bij Flyerzone zit je namelijk niet vast aan bepaalde foto templates die voor een creatieveling als limiet gezien kunnen worden. Ga daarom helemaal los en maak volledig jouw eigen ontwerp voor het fotoboek bij Flyerzone!

Drinken met jouw favoriete foto

Sta op of breek de dag met een originele en leuke mok met jouw favoriete foto erop! Zo is koffie of thee drinken een feestje. Jouw favoriete foto brengt een sfeer of herinnering met zich mee, waardoor wat drinken steeds weer een leuk moment is. Daarnaast is het op werk een leuke ijsbreker of grappig gespreksonderwerp! Een persoonlijk bedrukte mok is daarmee op vele vlakken een originele en leuke manier om jouw favoriete foto te gebruiken!

Een muur vol

Nog steeds niet hét behang gevonden? Maar heb je wel een hoop ideeën over hoe jouw perfecte behang eruit zou moeten zien? Maak dan gebruik van jouw creativiteit en ontwerp jouw eigen behang om zo je interieur naar een hoger niveau te tillen! Dit ontwerp kan ook bestaan uit jouw favoriete foto of misschien wel uit een collage van meerdere mooie foto’s! Bij Flyerzone kan je helemaal los gaan met het personaliseren van jouw behang en gebruik daar dus ook vooral foto’s voor. Een super originele manier van het gebruiken van jouw favoriete foto(’s).

Foto op hexagon

Wil je eens iets anders dan een foto in een lijstje? Maar hoeft de foto ook niet super groot aan de muur te hangen? Laat dan jouw favoriete foto drukken op een hexagon. Zo heb je een foto in originele vorm en niet te groot waardoor het leuk in een kast, of op een plank kan staan. Op die manier wordt het een mooi onderdeel van jouw interieur. Een foto op hexagon laten drukken kan ook leuk zijn als cadeau om iemand te bedanken of te verrassen. Het is een super origineel en persoonlijk, dat bijna niet anders dan in de smaak kan vallen.

Buiten

Waarom zou je alleen binnen genieten van jouw mooie foto’s? Ook buiten kan de muur van het huis, de schuur of de schutting heel goed opgefleurd worden met een leuke tuincirkel waarop jouw favoriete foto staat. Waan je zo in een ander natuurgebied, een leuke herinnering of jouw eigen museum! Wat jouw favoriete foto ook is, het zal altijd een extra sfeer geven aan de omgeving en die saaie muur opfleuren.


Naast deze producten hebben we nog een heel aantal producten waarvan jij ze kan personaliseren met jouw favoriete foto. Echt dé manier om jouw favoriete foto’s een waardige plek te geven! Kijk dus ook zeker nog even naar al onze andere (foto) producten.

 

Reacties