Welk font gebruik ik voor mijn brochure?

Brochures

Een brochure is één van de meest populaire producten bij Flyerzone. Niet zo gek ook, want je kunt er alle kanten mee op. Van programmaboekje via een tijdschrift tot een productcatalogus. Vaak staan in brochures langere stukken tekst. Hoe zorg je er nou voor dat deze teksten ook goed en vlot gelezen kunnen worden? Fonts - een ander woord voor lettertypes - zijn daarin erg belangrijk. In dit blog lees je alles over brochures, de opmaak en natuurlijk de fonts. Lees je mee?

Lees verder

01-02-2022
 

De beste fonts voor je flyer!

winactie

Flyers waar geen tekst op staat, dat zie je niet heel vaak. Er wordt nog wel eens vergeten hoe belangrijk de tekst en vooral het ‘uiterlijk’ van deze tekst is. Het is namelijk de manier waarop je op dat moment praat met de lezer. Fonts, of ook wel lettertypes, hebben daarin een grote rol. Zoveel smaken, zoveel lettertypes: de mogelijkheden lijken bijna eindeloos. Maar hoe zorg jij voor het beste resultaat en voorkom je dat je de plank mis slaat? Welkom in de wereld van de fonts. Wij leiden je graag rond!

Lees verder

01-02-2022
 

Verrassen met drukwerk

drukwerk inspiratie

Met drukwerk kun je helemaal losgaan. Want naast dat jij natuurlijk een gaaf ontwerp hebt, zijn de mogelijkheden om op te vallen eindeloos! Je kunt je drukwerk namelijk op veel verschillende manieren afwerken. Op zoek naar inspiratie? We helpen je in dit blog op weg en geven je 3 ideeën.

Lees verder

16-12-2021
 

Eigen rollup banner ontwerpen

rollup-banner

Je ziet ze vast volop: rollup banners. Rollup banners zijn gemakkelijk te gebruiken als promotieartikel. Je zet ze zo op en vallen ook nog eens op ;-) Super handig! Weten wat slim is om er allemaal op te zetten? Check dit blog!

Lees verder

02-11-2021