Visitekaartjes formaat

Visitekaartjes

Volledig in het ontwerpprocess van de visitekaartjes gesprongen? Of sta je op het punt om een ontwerp te maken? Denk dan naast de informatie, kleuren en vormen ook na over het formaat van het visitekaartje. Hier is een heel scala aan keuzes voor bij Flyerzone! Wij zullen alle opties behandelen in dit blog. Zodat jouw ontwerp uiteindelijk precies zoals ontworpen bij jou op de mat ligt!

Lees verder

23-02-2023
 

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

3 tips om je klanten fan van je merk te maken

Heb je het over reclame maken, dan heb je het al gauw over grote marketingcampagnes. Onder andere radiospotjes, tv commercials en landelijke flyeracties worden ingezet om een zo groot mogelijk publiek te overtuigen van de kracht van een merk. Je kunt nog zo je best doen met reclame maken, zonder een sterke achterban is het allemaal niets waard. We geven je 3 tips waarmee jij van je klanten fans van je merk maakt!

Lees verder

30-01-2023
 

De beste manieren om flyers te verspreiden

flyer maken

Heb je je bestelde flyers in huis? Dan begint het eigenlijk pas. Want je wilt natuurlijk dat de flyers bij zoveel mogelijk potentiƫle klanten terecht komen. Maar hoe? Wij geven een paar handige suggesties die bewezen effectief zijn. Welke manier past het beste bij jou? Lees snel verder!

Lees verder

13-12-2022
 

Folders en flyers: wat is het verschil?

flyers

Ze worden nog wel eens door elkaar gehaald, de folders en de flyers. Toch zijn het twee verschillende producten. Wel met flink wat overeenkomsten natuurlijk, maar toch ook echt wel verschillen. In dit blog leggen wij de folders en flyers voor jou naast elkaar. Wat is het verschil en welke past het beste bij jou? Je weet er alles over na het lezen van dit blog!

Lees verder

09-12-2022