Maak kans op een Polaroid Cube

polaroid cube

Jouw drukwerk maken we met veel plezier al 1 jaar lang vanuit onze productielocatie in Groningen. Genoeg reden voor een feestje vinden wij! Als je van 7 t/m 31 oktober 2016 een bestelling plaatst, maak je kans op een Polaroid Cube t.w.v. € 140,-! Omdat je ordernummer je lotnummer is, speel je automatisch mee. Dus hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je wint. Veel succes! Daarnaast geven we t/m de 31e ook 10% korting op visitekaartjes, notitieblokken en briefpapier. Bestellen maar!

lees verder

07-10-2016
 

Win een tof geel shirt voor de Tour de France!

winactie

Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Speciaal voor de Tour de France geven we elke week dit toffe gele shirt weg! Het enige wat jij hoeft te doen is de post te liken en je maakt meteen kans!

lees verder

04-07-2016
 

Win een red shirt met eigen naam en nummer!

winactie

Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Speciaal voor het Europees Kampioenschap voetbal geven we een red shirt weg met je eigen naam en nummer! Het enige wat jij hoeft te doen is je maat te posten in de reacties op Facebook. Op naar de finale!

lees verder

09-06-2016
 

Win jouw tofste foto op aluminium!

winactie

Heb je de actie op onze Facebookpagina al gezien? We geven een valentijnsfoto op aluminium weg! Het enige wat jij hoeft te doen is een toffe foto te posten in de reacties. Of je 'm nu aan je Tinderdate of vriend(in) wilt geven, alles mag!

lees verder

01-02-2016