2 minuten

Jorrit


Alles voor een tof festival!

Yeah, de zomer komt eraan! Dat betekent natuurlijk maar één ding: festivals! Lekker samen met je vrienden genieten van de zon, muziek en bier. Terwijl de dj je favoriete plaat draait, ga jij helemaal uit je dak. Valt het je dan ook altijd op hoe gaaf die mainstage eruit ziet? Vaak is het podium helemaal omgeven met toffe kunstwerken. Meestal worden hier spandoeken voor gebruikt. Maar om je heen zie je die dag nog meer drukwerk. Weten wat? Je leest 't in dit blog!

Festival drukwerk stages

Festivals aankleding

Opvallen maar

Spandoeken zijn ideaal voor het aankleden van festivals en evenementen. Ze zijn groot (je kunt ze tot wel 10 meter bedrukken!) waardoor je werk goed opvalt. Omdat je van dansen dorst en trek krijgt, ga je tussendoor even naar de eettentjes! Hoe je die vindt? Vaak zijn ze aangegeven in de programmaboekjes die je bij de ingang krijgt. Ach, en als je die kwijtraakt is het ook geen ramp, want ook die tentjes vallen al van ver op. Zo zijn er vaak grote spandoeken aan de bovenkant bevestigd met grote tekst erop wat er te halen valt. Na een vette hap en een paar goede glazen bier is je portemonnee al bijna leeg, dus weer op naar de mainstage!

Festivals spandoeken

Festivals hekwerk spandoeken

Festivals banners

Nooit meer iemand kwijt

Je gaat natuurlijk niet in je eentje naar een festival, dus is het wel zo fijn dat je in die menigte je vrienden niet uit het oog verliest. WhatsApp ligt er ook vaak uit tijdens grote evenementen, dus via de app kun je ook niet even laten weten waar je uithangt. Tijd om iets aan te doen zodat je wél opvalt. Wat dacht je van allemaal hetzelfde gave shirt? Of, en eigenlijk is dat nog leuker, bedruk een foamboard met een goede tekst en bevestig deze op een stok. Je vriend die je altijd kwijtraakt laat je gewoon met die stok lopen zodat je hem mooi in de gaten kunt houden. Ideaal. Lekkere zomer!

Festivals informatie

Festivals drukwerk

Festivals sign borden

Bron: Pinterest, NME, AMDUR Productions, Smashing Magazins en PR Week.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we wat je allemaal met massief karton kunt doen! Even lezen dus :)

 

Reacties