Een raamsticker bevestigen, zo doe je dat

raamstickers bevestigen

Je hebt een groot raam waar je wat mee wilt. Dan kom je al snel uit bij een raamsticker drukken. Niet zo gek ook, dit is namelijk een product dat je in alle vormen en maten kunt krijgen. Letterlijk. Dat, in combinatie met een eigen ontwerp, zorgt voor een sticker dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Met alleen de sticker ben je er nog niet. Je wilt deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk bevestigen. Wij laten je zien hoe je dat doet en waar je op moet letten!

Lees verder

19-04-2022
 

Proost op je bierviltjes!

bierviltjes

Handig, zo’n bierviltje! Geen kringen op je tafel, snel even een nummer noteren als je smartphone weer eens leeg is of gewoon om spelletjes mee te doen. Maar een bierviltje kan zoveel meer zijn, zoals een mooie aanvulling op je marketingstrategie. Hoe je dat het beste aanpakt? Check dit blog!

Lees verder

08-02-2022
 

Welk font gebruik ik voor mijn brochure?

Brochures

Een brochure is één van de meest populaire producten bij Flyerzone. Niet zo gek ook, want je kunt er alle kanten mee op. Van programmaboekje via een tijdschrift tot een productcatalogus. Vaak staan in brochures langere stukken tekst. Hoe zorg je er nou voor dat deze teksten ook goed en vlot gelezen kunnen worden? Fonts - een ander woord voor lettertypes - zijn daarin erg belangrijk. In dit blog lees je alles over brochures, de opmaak en natuurlijk de fonts. Lees je mee?

Lees verder

01-02-2022
 

De beste fonts voor je flyer!

winactie

Flyers waar geen tekst op staat, dat zie je niet heel vaak. Er wordt nog wel eens vergeten hoe belangrijk de tekst en vooral het ‘uiterlijk’ van deze tekst is. Het is namelijk de manier waarop je op dat moment praat met de lezer. Fonts, of ook wel lettertypes, hebben daarin een grote rol. Zoveel smaken, zoveel lettertypes: de mogelijkheden lijken bijna eindeloos. Maar hoe zorg jij voor het beste resultaat en voorkom je dat je de plank mis slaat? Welkom in de wereld van de fonts. Wij leiden je graag rond!

Lees verder

01-02-2022