Hoeveel flyers heb ik nodig?

Hoeveel flyers heb ik nodig?

Het is tijd om je product of dienst te promoten. Het drukken van flyers is een manier om relatief eenvoudig veel mensen te bereiken! Maar hoeveel flyers heb je nodig om iedereen te bereiken die je wilt bereiken? In dit blog leggen we in stappen uit waar je over na moet denken om genoeg flyers te hebben om je doel te bereiken!

Lees verder

10-04-2024
 

Bedrukken of borduren

kleding

Gepersonaliseerde kleding of andere producten zijn mooi voor jezelf, je bedrijf of evenementen. Het is ideaal te gebruiken als reclame of als je in je eigen ontwerp wilt lopen. Voor het personaliseren van kleding, gebruiken wij twee verschillende technieken: borduren en bedrukken. In dit blog leggen wij deze twee technieken naast elkaar, laten we je het verschil zien en zetten we de voordelen voor je op een rijtje. Zo kun jij kiezen welke het beste bij jou past!

Lees verder

04-04-2024
 

De top 10 dont's bij drukwerk

10 donts

Overweeg je een marketingcampagne te starten? Vergeet dan niet het belang van drukwerk! Het is een goede manier om veel mensen te bereiken, waardoor je meer naamsbekendheid opbouwt en je kans op verkoop vergroot. Echter, let op voor veelvoorkomende fouten in drukwerk die je wilt vermijden. In dit blog zijn 10 veelvoorkomende fouten beschreven om op te letten.

Lees verder

25-03-2024
 

Dibond, waar kan je het voor gebruiken?

dibond

Wil je beginnen met promoten of het aankleden van je huis/ pand, alleen twijfel je hoe en waarmee je het wilt doen? Met dibond kun je al vele kanten op! Dibond staat bekend om zijn weerbestendigheid, stijfheid en gladde oppervlak, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar wat kun je nou precies met dibond drukwerk? In dit blog laten we zien waarvoor je dibond drukwerk kunt gebruiken en wat de voordelen hiervan zijn.

Lees verder

21-03-2024