Verrassen met drukwerk

drukwerk inspiratie

Met drukwerk kun je helemaal losgaan. Want naast dat jij natuurlijk een gaaf ontwerp hebt, zijn de mogelijkheden om op te vallen eindeloos! Je kunt je drukwerk namelijk op veel verschillende manieren afwerken. Op zoek naar inspiratie? We helpen je in dit blog op weg en geven je 3 idee├źn.

Lees verder

16-12-2021
 

De voordelen van bedrukte verzenddozen op een rijtje

verzenddozen bedrukken

Verstuur jij jouw producten nog steeds in die blanco en saaie standaard verzenddozen? Wist je dat dat ook helemaal anders kan? En dat zonder enorme bedragen uit te geven aan exclusieve verpakkingen of grote oplages waar je helemaal niet op zit te wachten. Een verpakking is namelijk veel meer dan alleen een omhulsel van jouw product. Hebben in dit blog de voordelen van persoonlijke verzenddozen voor je op een rijtje gezet!

Lees verder

24-11-2021
 

Eigen rollup banner ontwerpen

rollup-banner

Je ziet ze vast volop: rollup banners. Rollup banners zijn gemakkelijk te gebruiken als promotieartikel. Je zet ze zo op en vallen ook nog eens op ;-) Super handig! Weten wat slim is om er allemaal op te zetten? Check dit blog!

Lees verder

02-11-2021
 

Hoe verras je jouw Valentijn?

Kerstkaarten

Een beetje liefde, dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Gelukkig staat Valentijnsdag voor de deur en kunnen alle registers opengetrokken worden. Populair als altijd blijft de valentijnskaart. In alle soorten en maten kun je jouw Valentijn via de post verrassen. Maar hoe zorg je nu voor die onuitwisbare indruk die je wilt achterlaten? Wij zijn voor je op onderzoek gegaan en geven je een paar tips. Ben je er klaar voor?

Lees verder

02-02-2021