2 minuten

Roman


Promoot jezelf als kunstenaar

Augustus staat in het teken van jezelf goed presenteren. Wil je als kunstenaar je naamsbekendheid vergroten, maar heb je niet de tijd om elke expositie bij te wonen? Presenteer jezelf dan eens op een rollup banner. Wij inspireren je graag!

Compleet geleverde rollup banners

Onze grootformaat printers draaien dag en nacht om de mooiste prints voor rollup banners te maken. Wij leveren verschillende banners, namelijk basic, premium, luxe, XL en dubbelzijdig. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende materialen: populair 510 grams scheurvast spandoek en premium 350 grams block out. De banners hebben allen een cassette die is gemaakt van stevig aluminium waar je de banner zo uit trekt. Bij elke banner leveren we een gevoerde bannertas, zodat je eenvoudig je banner overal mee naartoe neemt. Handig als je regelmatig een expositie hebt!

Basic rollup banner

Op zoek naar een degelijke rollup banner waar de kleuren van je kunstwerk goed op uitkomen? De basic rollup banner is één van onze populairste producten. We hebben deze banner in 5 verschillende formaten, namelijk van 60 t/m 120 cm breed en altijd 205 cm hoog. Hiervan zijn de 80 en 85 cm brede banners de meest bestelde formaten. Een mooi handzaam formaat om neer te zetten en je kunstwerk goed te promoten.

Premium rollup banner

De premium rollup banners zijn van een nog betere kwaliteit dan de basic variant. Hierbij gaat het vooral om de afwerking van de aluminium banner cassette, dus niet om de print van de banner. Deze banner hebben we van 85 t/m 120 cm breed. Wil je graag extra aandacht op de print van je banner vestigen? Je zet je banner echt in de spotlight met onze verlichting. Je kunt bij ons kiezen uit een spotje van 50 Watt of een LED spot van 5 Watt. Zo weet je zeker dat niemand om jouw banner heen kan!

Luxe rollup banner

Heb je geen tijd om al je exposities bij te wonen? Plaats dan eens een foto van jezelf op de banner. Je banner plaats je dan bij je kunstwerk en de potentiële kopers zien meteen wie het kunstwerk heeft gemaakt. Met de luxe rollup banners haal je de meest stijlvolle banner in huis. Deze bannercase heeft geen voeten waardoor de banner er erg stylish uitziet. Door de stevige cassette blijft het systeem goed staan. Erg fijn dus!

Premium rollup banners XL

De premium rollup banners XL zijn van een nog betere kwaliteit dan de basic en premium variant. De banner is van een zwaardere kwaliteit aluminium gemaakt en heeft een luxere afwerking dan de basic rollup banner. De banner heeft een dubbele voet en een dubbele aluminium stok aan de achterkant en kan tot wel 3 meter hoog zijn. Als je kiest voor het materiaal 510 grams bisonyl heb je een variant banner dat scheurvast en wind- en waterbestendig is. Hierdoor kun je deze hoge banner ook buiten plaatsen. Opvallen maar met je kunst!

Dubbelzijdige rollup banners

Wil je van 2 kanten opvallen? Dan is een dubbelzijdige rollup banner net iets voor jou. Deze bannercase is, net als de XL case, zeer stevig. De stok van deze banner zit tussen beide prints in en is dus niet zichtbaar. Deze variant is ideaal bij de ontvangst van je expositieruimte. Zo kun je op de ene zijde bezoekers bijvoorbeeld verwelkomen en op de andere zijde gedag zeggen. De creativiteit is helemaal aan jou!


Wil je weten hoe je ook van jouw auto een kunstwerk maakt? In dit blog vertellen we hoe je met autoreclame je naamsbekendheid vergroot. Succes!

rollup banners

 

Reacties