2 minuten

Jorrit


Dorstig drukwerk voor je festival

De hele maand mei staat in het teken van festival drukwerk. Voor een goede promotie ga je natuurlijk ook je eigen bierviltjes bedrukken. Check snel hoe je tof voor de dag komt met je eigen onderzetters.

Bierviltjes als onderzetters

Op een festival worden natuurlijk veel lekkere drankjes genuttigd. Als de bezoekers hun drankje op jouw eigen bierviltje kunnen zetten, is dat natuurlijk super gaaf! Tof is dat je bij ons bierviltjes in elke vorm kunt bestellen. Zo hebben we een aantal standaard vormen in ons assortiment zoals in de vorm van een een hart, maar je kunt ook onderzetters in een eigen contour bestellen. Gaaf toch!

Uitnodiging op bierviltjeskarton

Natuurlijk bepaal je helemaal zelf welke opdruk je op je bierviltjes wilt. Ga je voor de naam van je evenement, de line-up of het merk van je drankje? Alles kan! Naast onderzetters kun je je bierviltjes ook anders gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld ook de uitnodigingskaarten voor je festival laten drukken op bierviltjeskarton. Zo heb je een unieke uitnodiging én kan de bezoeker daarna het bierviltje gebruiken als onderzetter. Win-win!

bierviltjes

Veel mensen naar je festival krijgen? In een vorige blog vertellen we hoe je dat doet met outdoor posters. Opvallen maar!

 

Reacties