2 minuten

Marc


To-do-lijstjes die leuk zijn

Oei, die altijd akelige to-do-list of nog-te-doenlijst. Natuurlijk zijn ze ontzettend handig, maar het herinnert je er wel aan wat je allemaal nog te doen staat. Al is het ook altijd heel fijn als je je lijstje bijna hebt afgewerkt :-) Toch zijn er ontzettend veel manieren om dit lijstje eens op te leuken. Hoe? Check ons blog!

to-do

notitieblokken

notitieblokken-1

Ga los!

Alles wat je nog te doen hebt, kun je eenvoudig onder elkaar zetten op een notitieblok en vervolgens afstrepen of afvinken. Natuurlijk kun je zo'n notitieblok gewoon in de winkel kopen, maar hoe leuk is het als je werkt met je eigen zelf ontworpen to-do-lijst? Nou, heel leuk! Je kunt namelijk je notitieblok helemaal zelf ontwerpen en vervolgens laten drukken. Laat je creatieve brein maar de vrije loop!

notitieblokken-2

notitieblokken-3

notitieblokken-details

Praktisch, maar leuk

Met het ontwerpen van je eigen notitieblok kun je helemaal losgaan. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je blokje natuurlijk wel praktisch moet blijven. Klad het dus niet helemaal vol, maar voeg handige lijntjes toe waar je op kunt schrijven en denk ook aan genoeg witruimte zodat je je notities kwijt kunt. En verder? Tsja, ga gewoon los met gave ontwerpen, een leuk formaat en een gave afwerking op de cover als hoogglans of een spot UV lak. Zo was het werken met een to-do-lijst nog nooit zo leuk! Veel creativiteit gewenst!

notitieblokken-kleurrijk

notitieblokken-kleurrijk-1

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over rollup banners, zeker een kijkje waard!

 

Reacties