minuten

Roman


Tips voor een feestelijke etalage

Met de feestdagen voor de deur, is december natuurlijk dé maand voor een extra opvallende en sfeervolle etalage. Ontdek in dit blog hoe jij met onze kerstdecoratie je etalage kan pimpen tot een waar winterwonderland.

Etalage vol kerstdecoratie

Een mooie 3D kerstboom in de hoek en een 3D rendierhoofd aan de wand. Bij Flyerzone kan je het allemaal bestellen! Zo hebben we verschillende decoraties die allen verkrijgbaar zijn in meerdere formaten en kleuren. Denk aan een 3D ijsbeer met echt 'ijsbeervacht', een 3D kerstboom met hout- of dennenpatroon en een witte sneeuwvlok.

Kerstartikelen in je huisstijl

Uiteraard kan je ook je eigen ontwerp aanleveren voor de decoraties. Zo maak je in een handomdraai je etalage feestelijk, maar ook erg uniek. Zo kan je bijvoorbeeld jouw logo op een 3D kerstboom drukken of een 3D kerstbal in de kleuren van je huisstijl laten drukken. Ga je liever voor een mooie kerstwens of nieuwjaarswens? Alles is mogelijk!

Sfeervolle kerstdecoratie

Krijg jij dit jaar de hele familie bij jou over de vloer voor het kerstdiner? Dan heb je vast ook al over de tafelschikking nagedacht. Ontdek in dit blog hoe je de tafel helemaal kerstproof maakt!

 

Reacties