2 minuten

Jorrit


Laat maar hangen!

Je kent het vast wel: zo'n bordje aan de deurklink met 'niet storen' of 'kamer schoonmaken'. Wist je dat je ontzettend kunt uitpakken met deurhangers? En dan hebben we het niet alleen over de tekst en de afbeeldingen, maar vooral over de vorm. In dit blog vind je allemaal verrassende voorbeelden. Lezen maar!

Laat die deur dicht

Op deurhangers lees je in het algemeen altijd eenzelfde soort tekst. Want waar het natuurlijk om gaat is dat iemand niet uit het niets jouw deur opent. Algemene kreten als 'don't disturb' zien we dan ook vaak voorbij komen. Maar omdat je je deurhanger helemaal zelf kunt ontwerpen kun je deze vormgeven in de stijl van je huisstijl. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat deze te bevestigen is aan je deurklink. Je kunt dus helemaal los gaan, nice!

creatief1

creatief2

Ludieke vormen en teksten

Dat sommige bedrijven helemaal los gaan, blijkt ook uit de voorbeelden die je hier ziet. Zo komen we op internet de meest ludieke vormen én teksten tegen. Zo kun je bijvoorbeeld met een font werken waarbij je tekst op de kop ook leesbaar is, maar een hele andere boodschap vertelt. Super leuk!

creatief

gewaagd

Overal voor te gebruiken

De naam 'deurhanger' geeft natuurlijk aan dat je deze aan je deur kunt hangen. Maar in grote steden zie je ook nog wel eens bedrijven die de hangers gebruiken als flyer. Zo hangen ze deze bijvoorbeeld aan fietssturen. Ideaal als je bijvoorbeeld studenten wilt bereiken en de stations bij langs gaat! Kortom, laat ze (overal) lekker hangen!

standaard

standaard1

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over dibond, zeker een kijkje waard!

 

Reacties