2 minuten

Marc


Knallen op de beurs

Nog even en het beursseizoen gaat weer van start! Dat betekent natuurlijk klanten werven! Maar hoe val je nu op in zo'n grote beurshal? Hoe kun je het best je stand aankleden zodat jij met een zak vol visitekaartjes naar huis toe gaat? Alle inspiratie voor je beursdeelname vind je in deze blog. Lezen maar!

Beursstand inrichten

Als je deelneemt aan een beurs kun je ervoor kiezen om je stand te laten inrichten door de beursorganisatie. Je spreekt het aantal oppervlakte af en krijgt vaak een lege achterwand met statafel. Prima natuurlijk om deze zelf op te leuken met posters, maar het is nog gaver als je zelf je beurswand ontwerpt! Je bestelt namelijk heel eenvoudig een eigen beurswand die je makkelijk opzet. Zo kun je zelf een mooi ontwerp vormgeven en ziet je stand er meteen ontzettend professioneel uit.

beurswanden

beurswand banners

beurs artikelen

Opvallen

Naast je achterwand kun je je stand nog verder inrichten. Zo kun je heel eenvoudig enkele rollup banners vormgeven met bijvoorbeeld een spetterende beursaanbieding of een gaaf ontwerp zodat je een bepaalde sfeer creƫert in je stand. Waar het tenslotte om gaat is dat potentiƫle klanten even bij jouw stand blijven staan en je een gesprek met elkaar voert. Opvallen dus!

beursartikelen

beurs vrolijkheid

banners

Netwerken maar

Naast de aankleding is het slim om iets weg te geven. Iets wat de ontvanger later op een rustig moment nog eens goed kan bekijken of doorlezen. Denk aan een leuke folder of een handige flyer. Je kunt je folders op een statafel neerleggen, maar je kunt ze natuurlijk ook presenteren in een kaartenrek. Handig aan folders is dat mensen deze zo mee kunnen nemen, zonder dat ze een gesprek met je hoeven aan te gaan. Vergeet natuurlijk ook niet om je visitekaartjes op een zichtbare plek neer te leggen, zodat de beursbezoeker je later kan bereiken voor een eerste kennismakingsgesprek!

beursartikelen

beursartikelen

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over drukwerk, zeker een kijkje waard!

 

Reacties