2 minuten

Marc


Kerst aan een mooie tafel

Krijg jij dit jaar de hele familie bij jou over de vloer voor het kerstdiner? Dan heb je vast ook al over de tafelschikking nagedacht. Benieuwd hoe je tafel helemaal kerstproof is? Check dan snel dit blog!

kersttafelschikking-1

kersttafelschikking-2

kersttafelschikking

Aan tafel

Een goed gedekte tafel is voorzien van persoonlijke placemats. Het leuke hieraan is dat je zelf helemaal los kunt gaan met het ontwerp. Omdat een placemat meestal een A3-formaat heeft, is er genoeg ruimte voor een mooi ontwerp, gave afbeelding en leuke quote. Zit je ook met kids aan tafel, dan is het slim om op de achterkant een kleurplaat te zetten. Blijft iedereen tenminste aan tafel zitten ;-)

menukaarten

menukaarten-1

menukaarten-2

Shinen maar

Het kerstdiner vind je natuurlijk in jouw eigen ontworpen menukaart. Voor de aankleding van je tafel, mag deze dan ook niet ontbreken. Dit geldt ook voor de naambordjes. Naast dat deze gewoon leuk zijn om neer te zetten, zijn ze ook erg praktisch omdat jij zelf kan bepalen wie er naast jou komt te zitten. Handig! Als je tafel is gedekt, is het tijd om nog meer kerst toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld met servetjes leuke kerstpoppetjes vouwen, wat kleine dennentakjes op de borden leggen of werken met een lichtsnoer waardoor je tafel helemaal in de spotlights staat. Fijne dagen!

tafeldecoratie-1

tafeldecoratie

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over de laatste trends van kerstkaarten!


 

Reacties