2 minuten

Roman


Creatief met folders

Met het ontwerpen van een folder kun je helemaal losgaan. Je kunt je folder namelijk op verschillende manieren laten vouwen. Bijvoorbeeld een gave wikkel-of zigzagvouw. Inspiratie nodig? Check meteen dit blog!

folders-creatief-gevouwen

folders-creatief-gevouwen-1

Vouwen maar

Het hoofdkenmerk van een folder is dat deze gevouwen is. Vaak zie je een folder met een enkele vouw, maar je kunt hiermee helemaal uitpakken. Zo kun je met verschillende vouwwijzes een heel ander concept van je folder maken. Zo heeft bijvoorbeeld een folder met een wikkelvouw als je deze openvouwt drie zijden. Je kunt natuurlijk op elke zijde tekst met een afbeelding plaatsen, maar het is nog gaver als je één grote afbeelding op de drie zijden samen plaatst.

folders-gevouwen

folders-gevouwen-1

folders-gevouwen-2

Aan de slag!

Naast de vouwwijzes, kun je ook voor een afwijkend formaat kiezen. Wil je helemaal knallen? Bestel je folder dan in een leuke vorm. Omdat hiervoor een stansvorm voor wordt gemaakt, kun je helemaal zelf bepalen welke vorm jouw folder moet hebben. Als jouw folder dan op de mat valt, spring jij er zeker tussen uit. Ontwerpen maar!

folders-formaat

folders-formaat-2

folders-formaat-3

Ontwerpen

Bij Flyerzone zit een team vormgevers klaar om de mooiste folder te ontwerpen. Heb je zelf niet de mogelijkheid om een ontwerp te maken, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Laat het ons weten! Tegen de laagste prijzen, maken wij de beste ontwerpen.

Bron: Pinterest.

Meer inspiratie nodig? In ons vorige blog vertellen we alles over notitieblokken, zeker een kijkje waard!

 

Reacties