2 minuten

Jorrit


Alles over het verspreiden van flyers

Juni staat in het teken van festival drukwerk. Voor een sterke promotie van je festival, kun je flyers laten verspreiden. Ontdek snel alle ins en outs!

Waarom flyers verspreiden?

Wil je in korte tijd op een effectieve en relatief goedkope manier meer omzet genereren en je naamsbekendheid vergroten? Dan is het verspreiden van flyers een goede zet! Als jij zorgt voor een goede uitstraling van je flyer, een mooi papiersoort en het juiste verspreidingsgebied dan krijg je zeker weten een mooie respons op de verspreiding van je flyer! Elke week staan er 1.000 bezorgers voor je klaar om jouw flyers huis-aan-huis door Nederland en België te verspreiden. Kom maar door met die flyers!

Hoe kan ik flyers verspreiden?

Je bestelt bij ons heel eenvoudig je drukwerk. Als je alle stappen in het bestelproces hebt doorlopen en je de flyers hebt besteld, kun je ons bellen op ons gratis nummer 088 3500 150 of mailen op info@flyerzone.nl. We nemen dan samen jouw wensen door. Zo bespreken we jouw verspreidingsgebied, de oplage van het drukwerk en vervolgens de kosten. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Je kunt je verspreidingsgebied trouwens meteen al checken via ons postcode overzicht.

Welke voorwaarden zijn er aan het verspreiden van flyers?

We bezorgen jouw flyers op maandag, dinsdag of woensdag. Ga je liever voor een andere bezorgdag, dan nemen we contact op met een van onze andere koeriersbedrijven waar we nauw mee samenwerken. Handig om nog even te weten is dat voor het verspreiden van flyers een aantal voorwaarden gelden:

  • De minimum oplage is 10.000 huishoudens.
  • Het maximum formaat van je flyers is A4 formaat (29,7 x 21 cm).
  • Het maximum gewicht van je flyers is 20 gram (per 10 gram geldt een meerprijs van € 1,25).
  • Jouw flyers worden bij ander drukwerk ingestoken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het verspreiden van flyers? Neem dan gerust contact met ons op! Wil je weten hoe je nog meer mensen naar je festival krijgt? In een vorige blog vertellen we hoe je dat doet met vlaggen. Opvallen maar!

flyers verspreiden

 

Reacties