Verzenden in stijl

Het aantal bestellingen dat online geplaatst wordt stijgt nog steeds ieder jaar. Zeker afgelopen jaar schoot het aantal online bestellingen omhoog met gemiddeld zo'n 60%! Het zijn niet alleen de grote (web)winkels. Steeds meer mensen beginnen een kleine onderneming en verkopen ook online producten. Doordat zij vaak geen enorm grote aantallen pakketten versturen, kan het versturen duur zijn. Kleinere producten hoeven niet altijd in een grote doos verstuurd te worden. In dit blog lees je waarom het versturen via een envelop een goed idee is.

Luchtkussenenvelop

1. Dure lucht

Dozen hebben vaak een standaard afmeting. Negen van de tien keer komt die afmeting niet overeen met de inhoud van de doos. Erg veel lucht dat verstuurd wordt dus. Een luchtkussenenvelop neemt veel minder ruimte in. Ook vormt het veel beter om de inhoud heen. Veel items kunnen op deze manier via de reguliere post verstuurd worden. Dat scheelt je als snel een paar euro per zending. Toch mooi meegenomen!


2. Rake klappen

Pakketten hebben heel wat te lijden in het verzendproces. Gedeukt, gescheurd, verfrommeld: een doos komt nogal eens beschadigd. Hoe anders is dat met brievenbuspost. De meeste brieven komen netjes binnen. Geen paniek als het toch niet door de brievenbus past en toch met de pakketdienst mee moet. Door de laag bubbeltjesfolie is de inhoud van de envelop altijd goed beschermd. Ook zal de envelop niet zomaar scheuren bij een iets zwaardere inhoud.

Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Het is zomaar een tip...


3. Persoonlijk

De meeste dozen zijn niet echt persoonlijk. Tuurlijk kunnen ze bedrukt worden, maar dat is vaak pas echt grote oplages. Luchtkussenenveloppen kun je ook voordelig in kleine oplages personaliseren. Alleen al met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam geef je een persoonlijke touch aan de zending. De ontvanger weet meteen wie het pakket heeft verstuurd. Dit zorgt direct voor een professionelere uitstraling. Een ervaring waar jij ook weer van profiteert. Een mooie win-win situatie.


4. Groene post

Een groot pakket dat maar voor de helft gevuld is, neemt kostbare ruimte in. Kleinere pakketten betekent meer pakketten in een busje en uiteindelijk minder busjes. Er rijden al ongelooflijk veel busjes rond, dus alle extra ruimte scheelt weer. Als iedereen producten met zo min mogelijk lucht verstuurd, scheelt dat aanzienlijk in de ruimte die nodig is. Een betere wereld begint bij jezelf. Schuif de dozen opzij en verstuur, als dat kan, via een envelop.


Overtuigd? Ga dan naar de pagina van de luchtkussenenveloppen en bestel snel!


 

Reacties