Kies het soort sweater:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sweaters bedrukken

Bij Flyerzone druk je met gemak je eigen ontwerp op kwalitatieve sweaters. Til je hockeyclub naar een hoger niveau of deel ze uit als goodie op de beurs. Kies uit vele kleuren en maten en kies zelf op welke locatie(s) de hoodie bedrukt wordt. Alle kleding op onze website is van het merk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. Zie voor andere kleding ook onze polo’s en t-shirts.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Sweaters bedrukken

Je komt lekker warm de winter door met de sweaters van Flyerzone. Deze hebben we in 2 soorten: unisex voor zowel mannen als vrouwen en kids voor jongens en meisjes. Ze zijn gemaakt van 280 grams materiaal en bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester. Hieronder vind je meer handige informatie over onze sweatshirts.

sweaters bedrukken

Gewicht

280 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Onze hoodies bedrukken wij zowel digitaal als door middel van zeefdruk met je eigen ontwerp. Digitale druk is een veelgebruikte methode voor kleinere oplages en zeefdruk voor grotere oplages.

Het zit zo: Bij zeefdruk zijn de kosten per kledingstuk lager, maar zijn de opstartkosten hoger dan bij digitale druk. De opstartkosten zijn lager bij digitale druk, maar de kosten per kledingstuk die daarbij opkomen, zijn hoger.

Of er verschil zit tussen de mogelijkheden van beide technieken? Sweaters bedrukken met zeefdruk doen wij in de regel met het PMS (Pantone Matching System). Dit houdt in dat tot 4 kleuren kunnen worden gebruikt in je ontwerp. Dit kan elke kleur zijn, maar wel met een limiet van maximaal vier verschillende kleuren.

Voor een full colour (alle kleuren) bedrukking wordt doorgaans een digitale druktechniek gebruikt. Dit betekent dat wij elke kleur in het ontwerp dat je aanlevert kunnen drukken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.