Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope lichtbakplaten drukken

Ronde of rechthoekige lichtbakplaten bestellen? Bij ons kan het allemaal! Door het hebben van een volledig eigen productie, is het mogelijk om zelf het gewenste formaat en de vorm te bepalen. Op zoek naar iets anders voor uw gevel? Zie ook onze gevelborden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaal

Lichtbakplaten drukken wij op opaal plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd. Opaal plexiglas is wit en laat circa 30% licht door. Naast deze eigenschappen is plexiglas ook nog eens ontzettend hard en stevig, waardoor het materiaal zeer geschikt is voor lichtreclameobjecten.

Bedrukking

Bij Flyerzone kan je kiezen uit 2 verschillende soorten bedrukking voor jouw lichtbakplaat. Hieronder een uitleg van beide soorten bedrukking.

day and night bedrukking

Day and nightpopulair

Onze populairste bedrukking is de zogenaamde day and night bedrukking. De lichtbakplaat wordt in 3 lagen bedrukt: 1 laag full colour, 1 laag wit en tot slot wederom 1 laag full colour. Deze manier van bedrukken zorgt ervoor dat de kleuren van jouw ontwerp overdag helder zijn. Ook wanneer de lichtbak uit staat.

200 % full colour bedrukking

200% full colour

Bij een 200% full colour bedrukking wordt de plaat 2 keer full colour bedrukt. Het licht van de lichtbak zorgt ervoor dat het contrast van de kleuren in het ontwerp zeer hoog is. Het nadeel van deze bedrukking is dat het licht van de lichtbak altijd aan dient te staan. Is dit niet het geval dan ogen de kleuren van de print zeer donker.

Formaat

Geen lichtbak is qua formaat gelijk. Daarom bepaal je bij Flyerzone zelf het eindformaat. Naast een eigen formaat kan je zelfs kiezen voor eigen contour. In dit geval frezen wij de lichtbakplaat in een vorm naar wens. Welk formaat of welke vorm je ook zoekt, bij Flyerzone ben je aan het juiste adres voor al je lichtbakplaten!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.