Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies hier de vouwwijze van uw folder. Let op, bij offset drukwerk wordt uw drukwerk vanaf 300 grams plano (ongevouwen) geleverd.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Kies hier het aantal pagina's voor uw product. Voor al ons drukwerk geldt dat pagina 1 de voorkant van de cover is, pagina 2 is de binnenkant van de cover enz. enz. De laatste pagina is de achterkant van de cover.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kleine oplage geniete brochures drukken

Kleine oplage in de rug geniete brochures bestellen, in standaard of eigen formaat, bij Flyerzone kan het allemaal. Al het drukwerk produceren we zelf, hierdoor zijn de kleine oplage in de rug geniete brochures altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. In spoed bestellen? Alles kan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine oplage geniete brochures

Onze kleine oplage in de rug geniete brochures zijn voorzien van twee nietjes. Dit is de meest populaire soort brochures van Flyerzone. We hebben overal de juiste machines voor staan. Zie voor een andere variant ook onze gelijmde, losbladige en van spiraalbinding voorziene brochures in kleine oplage.

Papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier tot het populaire 100 en 135 grams glans, we hebben vele papiersoorten. Hierbij een overzicht van welke papiersoorten mogelijk zijn bij onze kleine oplage geniete brochures.

Papier FSC
Recyclingpapier

Mat mcGlans mc


Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Eigen maat

Je kiest bij ons naast vele standaard formaten ook voor brochures volgens je eigen afmetingen. Je magazines zijn al persoonlijk door je eigen ontwerp, maar worden nóg unieker door ze te laten drukken in je eigen maat. Je gewenste afmetingen vul je makkelijk in tot en met om en nabij A4 formaat, alles kan!

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.