Goedkope kleine oplage brochures drukken

Kleine oplage brochures bestellen in een standaard of eigen formaat, bij Flyerzone kan het allemaal. Al het drukwerk hebben we in eigen productie. Hierdoor maken we de brochures altijd professioneel leveren we snel. Brochures in spoed bestellen? Alles kan! Bekijk voor grotere oplages onze grote oplage brochures.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine oplage brochures

Onze kleine oplage brochures wordt gemaakt met onze digitale HP Indigo drukpersen. Met deze digitale printer kunnen de kleine oplages kosteneffici├źnt en kwalitatief gedrukt worden.

Gelijmde kleine oplage brochures en andere bindingen

De populairste brochures zijn deze die 'in de rug geniet' zijn. Maar ook andere bindingen zijn mogelijk, we hebben overal de juiste machines voor staan. Hierbij een overzicht van onze verschillende bindingen.

Papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier tot het populaire 100 en 135 grams glans, we hebben vele papiersoorten. Hierbij een overzicht welke papiersoorten mogelijk zijn bij de verschillende bindingen.

Papier Gelijmde rug Losbladig FSC
Recyclingpapier

Mat mcGlans mc
Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.