Kies een model:

Kies plankrichting:

Kies het formaat:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op hout printen

Jouw eigen foto in full colour geprint op hout? Bij Flyerzone kan het! Maak je keuze uit de vele beschikbare formaten en bestel jouw foto op hout met het grootste gemak. Op zoek naar een ander materiaal voor aan de wand? Zie ook onze foto op glas.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Onze houtsoort

Wij printen jouw foto op vurenhout met een dikte van 2 cm en een breedte van 10 cm. Je kan zelf kiezen of je de plankrichting horizontaal of verticaal wilt hebben. Bij het aanleveren van jouw foto is het raadzaam om er rekening mee te houden dat om de 10 cm een smalle naad aanwezig zal zijn tussen de planken. Foto op hout is uitsluitend geschikt voor binnen.

Verschillende opties

Nadat je het gewenste model, plankrichting, formaat en oplage hebt gekozen krijg je de keuze uit de volgende opties:

boorgaten

Met of zonder whitewash?

Bij whitewash wordt het hout voordat deze bedrukt wordt voorzien van een lichte, witte inktlaag. Deze witte inktlaag zorgt ervoor dat de kleuren van jouw foto mooi helder blijven én dat noesten en nerven van het hout bijna niet zichtbaar zijn. Staan er mensen op de foto die jij gaat printen op hout? Dan raden wij aan om te kiezen voor een behandeling met whitewash. Bij een foto op hout zonder whitewash zijn de houteigenschappen duidelijk zichtbaar.

boorgaten

Ophangsysteem

De kans is groot dat je jouw foto op hout graag aan de muur wilt hangen. Daar hebben we bij Flyerzone natuurlijk ook aan gedacht. Daarom kan je bij ons met het grootste gemak een handig ophangsysteem bestellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.