Vakantiefoto’s, maar dan net even anders

Die eeuwige standaard fotoboeken of canvasdoeken voor je vakantiefoto’s. Leuk, maar echt origineel is het intussen niet meer. Hoe zorg je er nu voor dat je foto’s wel kunt laten drukken, maar dan net even anders dan anderen dat doen.


Terugbladeren in je herinneringen

Leuk hoor, zo’n fotoboek bij één van de bekende standaard aanbieders. Maar jij als creatief meesterbrein loopt daar toch altijd tegen beperkingen aan. Bij ons zijn die beperkingen er niet en aan restricties doen wij al helemaal niet. Laat je creativiteit los op je eigen ontwerp en ontwerp het ultieme vakantieboek! Zo geef je je foto’s toch nog op een unieke manier een podium en heb jij een schitterende herinnering.

Fotoboeken

Actief nagenieten

Ben jij tijdens de intelligente lockdown ook aan het puzzelen geslagen? Dit mag dan misschien niet direct een jigsaw puzzel zijn, zoals de extreem moeilijke puzzels ook wel worden genoemd. Toch is het ontzettend leuk letterlijk te moeten puzzelen om tot je eigen vakantiefoto te komen. En zeker voor kinderen is het extra leuk om een puzzel te kunnen maken waar ze zelf op staan! Ga jij voor de 24 stukjes of maak je het wat moeilijker met de 96 stukjes?

Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Het is zomaar een tip...

Foto op puzzel

Reflectie op je vakantie

Elke ochtend in de spiegel tegen hetzelfde slaperige hoofd aankijken? Met jouw vakantiefoto op spiegel is dat voor altijd verleden tijd! Hoe groter de opdruk op de spiegel, des te minder je met jezelf geconfronteerd wordt. Je kunt dus zelf eenvoudig kiezen hoeveel je van jezelf aan kunt ‘s ochtends. Wil je de spiegel nog wel functioneel gebruiken, zorg dan dat er genoeg ruimte onbedrukt blijft. Goed om te weten dat wit niet standaard gedrukt wordt, tenzij je hier expliciet voor gekozen hebt.

Foto op spiegel
 

Reacties