Pieken met jouw kerstkaart

Korte, donkere dagen. Kou. Sinterklaas terug naar Spanje. Niet getreurd, want dat kan maar 1 ding betekenen: Kerst staat voor de deur! En een Kerst zonder kerstkaarten, dat is ook geen echte Kerst. Zit jij met je handen in het haar en kom je maar niet tot het ideale ontwerp? Wij zien tussen alle bestellingen een paar duidelijke trends. Misschien heb je er wat aan en krijg je opeens een gouden ingeving! Weten wat de trends zijn? Lees snel verder!

Kerstkaarten

Positieve energie

Meer dan ooit proberen we het jaar met een positieve draai af te sluiten. Dat zien wij ook duidelijk terug op de kerstkaarten. Veel opbeurende spreuken en vrolijke foto’s. Niet zo heel gek na zo’n jaar natuurlijk. Zeker nu we elkaar niet allemaal fysiek kunnen zien is een kerstkaart de perfecte manier om iemand een hart onder de riem te steken. Of juist nu dat stukje waardering uit te spreken. Uiteindelijk is dat toch ook de echte kerstgedachte.


Oud en vertrouwd

Ook dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het turbulente jaar, maar we zien erg veel ‘retro’ ontwerpen. Taferelen van hoe Kerst jaren geleden gevierd werd. Soms is er een eigen draai aan gegeven. Soms lijkt het rechtstreeks uit een geschiedenisboek te zijn gekomen. Overeenkomst tussen alle kaarten is dat het rust en eenvoud uitstraalt. Niet te veel druk maken om allemaal dingen waar je toch niet zoveel kunt doen, maar genieten van wat je wel hebt.

Ook de kaarten met klassieke kerstkleuren zien we veel voorbij komen. Denk vooral een combinaties van met name rood en groen.


Eigen creaties

Aan de andere kant zien we dat mensen meer thuis zitten. Mensen hebben meer tijd. En wat moet je met al die tijd? Een kerstkaart ontwerpen natuurlijk! Van professionele creatieve meesterbreinen tot aan ambitieuze hobbyisten: we zien van alles voorbij komen. En dan geen bewerkingen van bestaande kaarten, maar echt originele ontwerpen. Vol met kleuren, originele teksten, bijzonder creaties. Zo gek als je het kunt bedenken, het komt voorbij op een kerstkaart.


Conclusie: na een bewogen jaar zijn we toe aan een positieve afsluiting. Maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij een heel ander idee hebt. Bij Flyerzone maakt het niet uit wat voor je ontwerp je hebt, wij drukken het voor je. Zorg je wel dat je de kerstkaarten op tijd besteld? Zo weet je zeker dat je je bestelling op tijd in huis hebt.


 

Reacties