Kerst begint bij Flyerzone!

Met de decembermaand die voor ons ligt, komt er een einde aan het jaar 2020. Traditioneel gezien dé periode voor kerstborrels en kerstpakketten. Dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit om je waardering uit te spreken naar je werknemers of collega’s. Met Flyerzone zorg je voor functionele én persoonlijke cadeaus. Speciaal voor jou lichten we er een aantal uit. Lees snel verder!

Kerst zakelijk

Kerstgroet

Een Kerst zonder kerstkaarten, dat kan eigenlijk niet. Tijdens de eerste lockdown grepen mensen al veel terug op fysieke kaarten. En ook met Kerst geeft een fysieke kaart net even dat persoonlijke tintje dat een digitale kaart niet heeft. Met een keuze uit ontzettend veel papiersoorten maak je gemakkelijk een kerstkaart die bij de uitstraling van jou en jouw bedrijf past. Alleen nog een leuk ontwerp en je bent klaar!


In kerstsferen

Gezelligheid missen we misschien nog wel het meest. Half november vliegen de kerstbomen al als warme broodjes over de toonbank. Ook voor het kantoor of thuiskantoor kan een beetje extra sfeer geen kwaad. In plaats van een groot echt exemplaar, kies je net zo gemakkelijk voor een praktische 3D kerstboom van Flyerzone. Als bouwpakket eenvoudig in elkaar te schuiven. Leuk voor op je bureau! Kerst voorbij? Schuif uit elkaar en berg eenvoudig op tot het volgende jaar. Handig toch?


Een frisse start

Een nieuw jaar ligt voor ons. Laten we 2021 een frisse start geven! Met een kalender die hopelijk snel gevuld wordt met allemaal afspraken, uitjes en leuke dingen! Handig voor op kantoor, maar ook de ideale aanvulling op het thuiskantoor. Van muurkalenders tot bureaukalenders: bij Flyerzone is er voor ieder wat wils. En helemaal zelf te ontwerpen natuurlijk! Met je eigen foto’s, afbeeldingen of teksten weet je in ieder geval zeker dat je je werknemers een uniek exemplaar kunt geven. Blijven we veel thuiswerken, dan haal je met zo’n kalender met mooie foto’s toch het bedrijf nog een beetje in huis halen.


Ben jij al klaar voor Kerst? Met Flyerzone haal je eenvoudig de Kerst naar het (thuis)kantoor!


 

Reacties