minuten

Marc


Wat is dibond?

Dibond is erg geschikt voor buitengebruik. Het is een materiaalsoort van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Hierdoor is het zeer stevig en ook meteen een zwaar plaatmateriaal. Ontdek alle toepassingsmogelijkheden in dit blog.

Verschillende soorten dibond

We bieden 3 soorten dibond aan. Zo hebben we dibond van 3 mm dik, 6 mm dik en een brushed aluminium variant van 3 mm dik. De 'normale' dibond heeft een witte afwerking waarop we je ontwerp printen. Bij de aluminium variant is de toplaag gemaakt van geborsteld aluminium, ook wel bekend als RVS afwerking. Bij dit plaatmateriaal is de achterzijde wit.

Toepassingsmogelijkheden dibond

Dibond kun je bij ons in allerlei formaten en contouren bestellen. Dat maakt de toepassingsmogelijkheden dan ook eindeloos. Zo kun je het materiaal inzetten voor naambordjes, gevelreclame en presentaties. Voordeel is dat we het materiaal zowel enkel- als dubbelzijdig kunnen bedrukken en, als je wilt, dezelfde dag nog verzenden!

Vele afwerkingen

Je kunt je dibond door ons laten afwerken, zodat je plaat extra bescherming krijgt tegen krassen en andere beschadigingen. Afwerkingen die mogelijk zijn:

  • Premium glans laminaat
  • Premium mat laminaat

Uitleg dibond

Wil je een ontwerp op dibond drukken? Check dan eens dit blog voor inspiratie!

 

Reacties